- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
:)) Evlendiğimizde eşime demiştim ki" Milletin gözü aydın, belediye sevişmemize izin verdi." :))
:)) Evlendiğimizde eşime demiştim ki" Milletin gözü aydın, belediye sevişmemize izin verdi." :))
Öncelikle teşekkür ederim görüşlerini paylaştığın içinİşimiz gücümüz var ama okullarımız da var :) Kendi yağımızda kavruluyoruz ama herşey istediğimiz gibi olsun diye beklemek istiyoruz... Ailelerin haberleri elbette var, bayramda aile ziyaretleri, elimizden geldiğince pazar günleri anneleri görmek vs tek eksiğimiz nikahımız denebilir :)
Ayrıca çok haklısın erkekler evlenmek isteyince çok ısrarcı oluyolar
Birlikte yaşamaya nasıl bakıyorsunuz önce bunu sormak istiyorum aslında... Sonrasında aileniz ve arkadaşlarınız sizce bu olaya nasıl bakar ve tabiki varsa sevdiğiniz kişinin(sevgiliniz,nişanlınız ya da eşiniz) ailesi...
Ben uzun zamandır beraber olduğum erkek arkadaşımla beraber yaşamaya başladım, iki yılı geçen süredir beraber yaşıyoruz...Tam aile gibiyiz denilebilir.Market alışverişleri, pazar alışverişleri, kıyafet alışverişini hep düzenli yaparız, aile gb...Pazar esnafından tutun konu komşumuza kadar sevilen bir çiftiz...Dışarıda da oldukça hoş bir tablo çizdiğimiz kanısındayım...
Ama tabii evli olmadığımızı öğrendiğinde şaşıranlar, inanmayanlar olduğu gibi kınayanlar da oluyor...Feci bir hastalıkmış gibi kendi çocuklarında olmamasını dileyenler de yok değil...Merak ediyorum sizler, benim cinsim bu duruma nasıl bakıyor?? :26:
ben hoş karsılamıyorum şahsen bu durumu neden evlenmek istemıyorsunuz yoksa sevgilizin evlenme taraftarı degıl mı,evet beraberliğimizi beledıyeye onaylatıyoruz ama kanun önünde bir hakkımız olması için ,adam seninle birlikteyken başka birinide seçebilir''birlikte yaşamak '' için
ve böyle bir durumda hiç bir hak iddia edemezsin
ben hoş karsılamıyorum şahsen bu durumu neden evlenmek istemıyorsunuz yoksa sevgilizin evlenme taraftarı degıl mı,evet beraberliğimizi beledıyeye onaylatıyoruz ama kanun önünde bir hakkımız olması için ,adam seninle birlikteyken başka birinide seçebilir''birlikte yaşamak '' için
ve böyle bir durumda hiç bir hak iddia edemezsin
ben erkek arkadaşımın beni öyle bir konuma düşürmesini istemem beraber yaşıyoruz ama evlenmiyoruz..
milletin lafına göre yaşayan biri olmadım hiç ama ne aileme ne kendime bu yönde lafler gelsin istemem...
hatta ilk olarak babamı düşünürüm çünkü baskın bir kişiliktir ve çevresi çok geniştir sonuçta türkiyede yaşıyoruz ve çocuklarımdanda böyle şeyler görmek istemem
herkezin kendi hayatı insanlar nasıl mutluysa öyle yaşamalı
Ödümü kopardınPat diye geldin
Erkekten başka güvencesi olmayan kadınlar için kesinlikle atlanmaması gereken bir nokta evet.
beraber yaşamk en çok erkeğin işine yarar ohyemeği hazır giysiler temiz canı istedınde yanında kadında var istemediğindeyse o kadını hiç bağlantısı yok istediğiyle takılır beraber yaşayan kadınlarınsa evlı kadınlardan hiç bi farkı olmaz onun için terk erkek vardr ya bıde mutluysan nıye burya sorup kafanı soru işaretiyle dolduruyosunkı
birde madem birlikte yaşanılabiliyorsa yanı konu sahıbı dısındakı böyle durumda olanlar içinde söylüyorum evlenmemek için ortada bir sebep yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?