- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
Sadece 'belediyeye onaylatmak' değil ki 'ben imama da onaylatmak' kısmını da önemseyenlerdenim
onlarseviştiklerini belediyenın bılmesını istemıyolarmış
hay çok yaşa sen emi
evet öyle oldu sanırım kaç gundur temızlıkle ugrasıyorum neyse konu dısı mesajdan kazencım kızmasın yıne
güvenecegı baska biri olsun olmasın fark etmez de şöyle söyliyim,bazı erkekler bu durumu kullanıp daha başı boş davranabılır en azından evlı oldukları zaman evlılık sorumlulugu altına giriyorlar ha istisnalar var tabıkı ama genel olarak erkeklerın bu durumu fazlasıyla kullanabılecegı görüşündeyım
'belediyeye onaylatmak' alaycı bir tabirde olsa çok şeyin önünü alabiliyor kadının mağdur olması gibi vs vs,,,
neler oluyor sonra görüyoruz
bence erkek birlikte olduğu kadını düşünmeli, benle beraber yaşıyor ama benmle evlenmiyor ben rahatsız olurum
Sadece 'belediyeye onaylatmak' değil ki 'ben imama da onaylatmak' kısmını da önemseyenlerdenim
bu güzeldi :)))))))
:)) Evlendiğimizde eşime demiştim ki" Milletin gözü aydın, belediye sevişmemize izin verdi." :))
onlarseviştiklerini belediyenın bılmesını istemıyolarmış
bu sefer gerçekten merak ettim böyle bir açıklama yapınca. neden evlenmiyorsunuz acaba ?
Teşekkürler
Birazdan vurun yobaza durumu da başlayabilir
Benim ailem güneyde onunkiler ve biz İstanbul'dayız.İşimiz var ama başka iş planlarımız da yok değil :) Ve tabii düğün olayımız çok karışık, ben düğün istemiyorum, onlar istiyor falan... Onun ailesi toplasanız 20 kişi benim yakın akrabalarım 500 üzeri... Ee düğüm erkek tarafının memleketinde olur, 20 kişi için 500 kişi getirmek falan filan... Çözülemeyecek şeyler değil elbette, ama temel sorun benden kaynaklanıyor diyebiliriz... Onu seviyorum, onunla mutluyum, üstüme titremesi hoşuma gidiyor ama 20li yaşların başında evli olmak da bi o derece garip geliyor:44:
sen bunu söyleyince aklıma birşey geldi..anlatmam lazım :) bizim toplumumuzda evlilik önemlidir ve aile temel kavramlardan biridir...yani nikah olmazsa olmazlarımızı arasında :) bir de bu evlilik sonrasında çok garip geleneklerimiz vardır,belki nikahta bir gelenek..
şimdi eşimin memlektinde düğün gecesinin sabahında gelin ve damat bir koca tepsi baklava yaptırıp kız evine giderler..bunu ilk duyduğumda şok oldum..nasıl yani dedimöğrendim ki olay şu imiş,onu duyunca daha da bi kendimden geçtim..erkek tarafı kız tafarına biz kızınızın tatlısını yedik bu de biizm tatlımız demek isteniyormuş
işte nikahtan sonra sevişmenin diğer bir ıspatı,"tatlının yenmesi"
sen bunu söyleyince aklıma birşey geldi..anlatmam lazım :) bizim toplumumuzda evlilik önemlidir ve aile temel kavramlardan biridir...yani nikah olmazsa olmazlarımızı arasında :) bir de bu evlilik sonrasında çok garip geleneklerimiz vardır,belki nikahta bir gelenek..
şimdi eşimin memlektinde düğün gecesinin sabahında gelin ve damat bir koca tepsi baklava yaptırıp kız evine giderler..bunu ilk duyduğumda şok oldum..nasıl yani dedimöğrendim ki olay şu imiş,onu duyunca daha da bi kendimden geçtim..erkek tarafı kız tafarına biz kızınızın tatlısını yedik bu de biizm tatlımız demek isteniyormuş
birde madem birlikte yaşanılabiliyorsa yanı konu sahıbı dısındakı böyle durumda olanlar içinde söylüyorum evlenmemek için ortada bir sebep yok ki
şaka yapıyorsun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?