Beraber Yaşamak

Evli hayati yasayacak kadar buyumussun.
Bence nikah kadinin yasam kalitesini arttirir.

Son düzenleme:

tabıkı benım görüşüm bu yönde yani herseyın resmı yollardan olması ki,benım ailem örfüm adetimde bunu gerektıyor ha bu tarz yasayan insanlarıda kınamıyorum kendı tercıhlerıdır allah herkese mutluluk versın

Kim kime götürüyor bilmiyorum ama Bursa'da da bir tavuk götürme adeti var. Hiç düşünmemiştim bir manası olduğunu ama şimdi tatlı götürmeyi duyunca aklıma takıldı. Tavukla ne demeye çalışıyorlar ki acaba?

ben kar$iyim,
erkek milletine güvenilmez diye dü$ünüyorum, ve beraber ya$ayanlar neticede arkada$ gibi oluyorlar ve erkek veya kadin istedigi zaman evi terk edip gidebiliyor, çünkü evli degiller bo$anma mahkeme gibi $eylerle ugra$madan elini kolunu sallaya sallaya çekip gider, ama evli olunca insanlar daha çok baglandigi için evi terk etmek daha zor oluyor.

ben $unu dü$ündüm birde, hadi 3-4 yil beraber ya$adiniz sonra evlenmeye karar verdiniz, dügününüz sizi o kadar heyecanlandirirmi? zaten beraber oturuyorsunuz, dügünden sonra hayatinizda ne degi$ecekki? o beyaz gelinlik bile anlamini yitirir netice sevdigine kavu$mayacaksinki sadece aile cüzdaniniz olacak...

kadesa bizde de tatlı adeti var
ama kız tarafı düğünden sonraki gün erkek tarafına götürür
ayıp manası yok bizim kinin
tatlı tatlı geçinin gelininizle manasında
çok masumuz biz çok minnoşuz

bizim buradada aşiret gibi bi aile vardı kızın o geceki çarşafını balkona asmışlardı. rezillik resmen. eminim kız çok utanmıştır. yenge de sabaha kadar yan odada çarşaf için beklemiş.

erkek buna izin veriyorsa ben o adamı 2.gün BOŞARIM , zaten cinnet geçirmiş olurum millete ne be benim kanımdan

Ayy işte bu. Heyecanı kalmaz gibime geliyor benim de. Bir de dediğiniz gibi çekip gitmek iki taraf için de daha kolay. En azından evlilikte daha çok mücadele verir taraflar diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi seçimidir yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…