- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 23
- 30
- Konu Sahibi NuRrrrrrrr74
-
Aa 1 milyonken nasıl azospreme dönüştüCanım kişiden kişiye değişiyor işte bende 1 milyonda olsa sperm vardı keçiboynuzu ile bitkiseldrn fay yda gordum daha sonra 2 sene sonra komple azospermi oldu şimdi tekrar küre başladık vitamini falan bekliyoruz. Tedavisi zor bir şeyle baş etmeye çalışıyoruz. Dediğini hıc duymadım .
Canım fsh değerli norml bilmiyorum keçiboynuzu kullanılmalı ben axosperme kullanmayın dediğini duydum bende anlamadım neden böyle oldu doktoru covit in yapmış olabileceğini de eklediAa 1 milyonken nasıl azospreme dönüştübende bu şekilde olduğunu ilk defa duydum fhs yüksekken keciboynuzu zararlı olabilir diye dinlemistim saraçogludan acaba oyuzdenmi oldu
Bizde aynı kurlerBide bu kullandıgınız kür ve vitaminler neler canım benim dediğim set içerisinde bunlar var
Keçiboynuzu özü
Çakşır suyu
Çoban çökerten suyu
Keten tohumu yağı
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allahım hayırlı evlat nasip etsin her isteyene
Bizde aynı kurleramin inşallah 10 gün önce baklm Kasım başına kadar kullanacak sonra tekrar test veririz olmazsa kaan hoca yolu görünecek. Hemşiresi düzeleceğini söyledi daha önceden varsa kolay dedi bklm
Umarım faydasını görürüzBizde aynı kurleramin inşallah 10 gün önce baklm Kasım başına kadar kullanacak sonra tekrar test veririz olmazsa kaan hoca yolu görünecek. Hemşiresi düzeleceğini söyledi daha önceden varsa kolay dedi bklm
Biz keçiboynuzu kullanmıyoruz azosprmde keçiboynuzu dan uzak durun demiş saracoglu. Aslında bizim fsh falan norml sınırda yine de kullanmıyoruz. Bak daha önce bir arkadaş kur kullanmış eşine o paylaşmış onu aldım o şekilde kullandiriyorum bndeUmarım faydasını görürüzölçek olarak nasıl kullanıyosunuz bi artış sağlarsak yazalım birbirimize kuvvet oluruz bizde yeni başladık bakalım ne kadar kullanmaliyiz bilmiyorum
Biz kullanmamalimıyiz yani simdi eşimin bazı testlerinde bikaç tanede olsa sperm bulundu bazılarında hiç yoktu şimdi bu azospremmi oluyo bizimde fhs değerleri normal bilemedim kullanmayı bırakalım o halde bide ben bu kullanıcılarınizi aktardan alıp kaynatmıyorum hazır şişelerde bi bardak suyun içersine 2 kaşık koyuyorum farkı olurmukiBiz keçiboynuzu kullanmıyoruz azosprmde keçiboynuzu dan uzak durun demiş saracoglu. Aslında bizim fsh falan norml sınırda yine de kullanmıyoruz. Bak daha önce bir arkadaş kur kullanmış eşine o paylaşmış onu aldım o şekilde kullandiriyorum bnde
Biz kullanmamalimıyiz yani simdi eşimin bazı testlerinde bikaç tanede olsa sperm bulundu bazılarında hiç yoktu şimdi bu azospremmi oluyo bizimde fhs değerleri normal bilemedim kullanmayı bırakalım o halde bide ben bu kullanıcılarınizi aktardan alıp kaynatmıyorum hazır şişelerde bi bardak suyun içersine 2 kaşık koyuyorum farkı b
Bende işte kullanmalı miyiz değil miyiz Sarcoglu fsh sıkıntı diye kullanmayın diyor ama bizim de fsh sıkıntı yok yarın Bi onu hocanın sitesinden soralım asistanların. Bende kurleri kaynatiyorum. Normalde aktaran aldığım şekliyle bir tatlı kaşığını kaynamış suyun içinde 15 dk bekleyin sonra için diyor ama ben arkadaşın attığı şekli ile yapiyorumBiz kullanmamalimıyiz yani simdi eşimin bazı testlerinde bikaç tanede olsa sperm bulundu bazılarında hiç yoktu şimdi bu azospremmi oluyo bizimde fhs değerleri normal bilemedim kullanmayı bırakalım o halde bide ben bu kullanıcılarınizi aktardan alıp kaynatmıyorum hazır şişelerde bi bardak suyun içersine 2 kaşık koyuyorum farkı olurmuki
Çok zorlu bi süreç degilmi insanı piskolojik yönden çok sarsıyo ne doğru ne yanlış bilemiyosun herkez bisey diyoBende işte kullanmalı miyiz değil miyiz Sarcoglu fsh sıkıntı diye kullanmayın diyor ama bizim de fsh sıkıntı yok yarın Bi onu hocanın sitesinden soralım asistanların. Bende kurleri kaynatiyorum. Normalde aktaran aldığım şekliyle bir tatlı kaşığını kaynamış suyun içinde 15 dk bekleyin sonra için diyor ama ben arkadaşın attığı şekli ile yapiyorum
Kesinlikle en çokta sperm çıkışı olup birden 0 diyince şok olduk. Geri döndük tüp bebekten bile. Kurleri 1 ay kullanalım da.bklm nolck vitamin kullanıyor muydunuz 5 seneÇok zorlu bi süreç degilmi insanı piskolojik yönden çok sarsıyo ne doğru ne yanlış bilemiyosun herkez bisey diyosen kaç yıllık evlisin canım
Evet ya çok kötü olmuş koronadan olabilirmi demişti doktor nasıl birden sıfırlandı öyle anlamıyorum bizimde 2 sene oldu hiç kullanmadık vitamin doktorlar direk tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar bende önve bu tarz kürler denemek isterimKesinlikle en çokta sperm çıkışı olup birden 0 diyince şok olduk. Geri döndük tüp bebekten bile. Kurleri 1 ay kullanalım da.bklm nolck vitamin kullanıyor muydunuz 5 sene
Korona etkisi.olabilirmjs. elbette ama bizim dönem.donem sayı düşüyordu. Gerçekten çok zor maddi manevi ama umudum var nedense çıkış sağlanacak gibi hissediyorum. Kesinlikle sperm çıkışı.olmaďan tüp bebek deneme bitkisel ilaçları devam et vitaminleri 3 ay hiç kesmeden Ku ki.son çare tese olsun . Tüp bebek te direkt tese dio geçiyorlar sperm olmayincaEvet ya çok kötü olmuş koronadan olabilirmi demişti doktor nasıl birden sıfırlandı öyle anlamıyorum bizimde 2 sene oldu hiç kullanmadık vitamin doktorlar direk tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar bende önve bu tarz kürler denemek isterim
Evet haklısın bende öyle düşünüyorum inşallah tese olmak zorunda kalmayız kürlerimiz fayda sağlar inanmak başarmanın yarısıdır inanmaya devam edelim olacak Allahın izniyleKorona etkisi.olabilirmjs. elbette ama bizim dönem.donem sayı düşüyordu. Gerçekten çok zor maddi manevi ama umudum var nedense çıkış sağlanacak gibi hissediyorum. Kesinlikle sperm çıkışı.olmaďan tüp bebek deneme bitkisel ilaçları devam et vitaminleri 3 ay hiç kesmeden Ku ki.son çare tese olsun . Tüp bebek te direkt tese dio geçiyorlar sperm olmayinca
Evet haklısın bende öyle düşünüyorum inşallah tese olmak zorunda kalmayız kürlerimiz fayda sağlar inanmak başarmanın yarısıdır inanmaya devam edelim olacak Allahın izniylekeciboynunuzunu sordunmu canım asistanlara soracam demiştin o konuda kafam hala karışık ama eşim iciyo inşallah bi zararı olmaz hormonal yönden falan
Emodex ile supralife men ilaçmı yoksa aktarsan aldığınız vitaminlermi canım işlerine geldikleri gibi işte onlarda ürünlerini satmak için kendileriyle ilgili ilanlara cevap veriyorlar sanırım bakalım bizde bitene kadar kullanalım aldık sonuçta büyük bi şişe sonuçlarını bekliyorum yaz bana burdan faydasını görürseniz bende o takiye vitaminlerden alırım bizim sette bide keten tohumu yagi var ne ise yarıyo bilmiyorumEvet sordum bugün bana dediği şey asistanı bitki setini nereden aldıysanız takibi o bayk yapar oraya sorun. Dedim bayiden almadık siteden duyduk tarifi hormonal değerler normal. Sonuç net olarak doktorun dediği gibi azospermi ise onun için bitki seti önerebilirim. Soruyu anlamamazlıktan geldi açıkçası. Ama hoca keçiboynuzu fsh yükseltecek diye önermiyor YouTube izlediğim kadarıyla biz bu ay sadece bitkisel deniyoruz. Sayı çıkisi olmazsa emodex i supralife men ile değiştirip bitkisel artı keçiboynuzu yapınca bakalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?