- Konu Sahibi Choupinette
-
Ama bazen üstüne gidilmeden de anlaşılmıyor ki gerçek mi değil mi. Konuyla ilgilenen diğer bayanlar Eleştiren kadınlarımıza ne olur kızmayın.
Mesela o dediğim konuda kişi sevgilisinden hamile kalmış çocuğu aldırmamış yeni sevgili yapmış sonra evlenmiş galiba ve önceki sevgiliden olan çocuğu evlendiği adama kakalamış. Cem Yılmaz'ın o malum sonra herkes bahçıvana muhabbeti gibi oldu ama böyleydi yani. Ve tabi tahmin ettiğiniz üzere tüm kk konu sahibine saldırmış ve bu kişi ayrı bir konu açıp ben sizin tepkinizi ölçmek için açmıştım, kadının düşmanı yine kadın hede hödö diye yazmış
ben ınanmıyorum demedım ınandıgım ıcın tepkı verdım bu hale gelecegımı hıc zannetmıyorum ben bır anneyım ve ornek olmam gereken 3 cocugum var bnm bu hale gelme luksum yokMantiksizca cevap vermezsin arkadasim, bu kadar basit..
Arkadas bizi kekliyorsada gunahi boynuna su hayir mubarek gunde, ben inanirim boyle insanlarin olduguna hersey biz insanlar icin ama ne zaman kendi basimiza gelir o zaman iste anlariz neyin ne oldugunu.
Evet canım kocaman insan evini bile temizlemez 2-3 yılda bir temizler oda sadece balkon yıkanan süpürge ile süpürür yemek yapmaz,bulaşık yıkamaz,çamaşır desen hiç yıkamaz kirli kirli giyerler,yine bir tanıdıgım var kadın bekarken hiç temizlik yapmamış evlenince yine aynı asla yapmaz eve yardımcı bile almaz kapısının önünden geçerken insanlar ağzını burnunu kapatarak geçer temizlik yaparsa elektrik su faturası çok gelirmiş yani demek istedigim böyle insanlar aslında çevremizde hep mevcuttur.
bukadanda olmaz canımmm nekadan pis insanlar varmışş banada iniyo inenlerrrrben ınanmıyorum demedım ınandıgım ıcın tepkı verdım bu hale gelecegımı hıc zannetmıyorum ben bır anneyım ve ornek olmam gereken 3 cocugum var bnm bu hale gelme luksum yok
ayrıca temızlık yapıorum dıyene gıcık olmak yerıne yapmayana olmanız lazım.mantıksız bı cumleye evrılebılecek en ıyı cevaptı ıyı gunler sıze
abıyenın ermanına ındıgı gıbı ınme ınıyo bana
ben ınanmıyorum demedım ınandıgım ıcın tepkı verdım bu hale gelecegımı hıc zannetmıyorum ben bır anneyım ve ornek olmam gereken 3 cocugum var bnm bu hale gelme luksum yok
ayrıca temızlık yapıorum dıyene gıcık olmak yerıne yapmayana olmanız lazım.mantıksız bı cumleye evrılebılecek en ıyı cevaptı ıyı gunler sıze
böyle insanlar var malesef ,benim çok yakın şahit olduğum komşum var ,daha önce başka bir konuda bahsetmiştim ,
kadınla aynı dönem hamileydik ,bebek arabası filan bakıyordu o ara ,nasıl alsam filan fikir alıyordu benden ,ben taşındım ama birkaç sokak öteye ,yolda karşılaştık bebeği 4 aylık olmuş bebek arabasında ,benim kızımda bebek arabasında ,konuşuyoruz yolda ,aman allahım o bebek arabası 4 ayda küflenmiş ,resmen yeşil yeşil küf olmuş ,paslanmış demirleri ,heryeri yemek artığı ,bebek desen ağzı yüzü pislik içinde ,kapkara ,bide o küflü arabayı kemiriyodu ,,kendi saç sakal karışmış ,kendisini tanıdığımdan beri üzerinde olan t-shirt ve gri pantolon ,saçlar yağ içinde ,dişler tabaka tutmuş pislikten ,ortamdaki kokuya fazla dayanamayıp selamlaşıp uzaklaştım ordan ..
birgün de kayınvalidesi ile karşılaştım ,gel kız geline gidiyorum beraber gidelim dedi ,bende iyi peki dedim işim yoktu o an ,kayınvalidesini severim kıramadım ,eve gittik aman allahım bebek çıplak ve yerde sürünüyor ,eline almış bir kirli çorap ,ağzında salyaları akmış kemiriyor çorabıanası da almıyor elinden yazık.
mutfaktaydı bişeyler yapıyıodu ,ocak camın yanındaydı ,o cam yağdan görünmüyor ,çamaşırlar banyodan taşmış ,ev havasız ,leş kokuyo tuvalet gibi ,çok sıkıştım mecbur wc ye girdim ,ayakta yaptım ,klozette tahmin edeceğiniz şeyler öylece duruyor ,sifon çektim gitmedi ,yapışmış kurumuş artık ,heryer saç saç saç allahım ölücem sandım ,bi çay koydu bardak bulanık ,yemek artığı var içemedim ki ,
yani diyeceğim o ki sadece hastalıkla ilgili değil bu ,tembellik resmen .yapmıyor kadın işte ,ama şen şakrak,keyif yerinde ,muhabbet o biçim ..
anlayamıyırum ben ..
Asil bu dedigin sey mantiksiz hastalik olduguna inaniyorum diyorsunuz birde bu hale gelme luksum yok diyorsunuz boyle yasamak bir luks degildir hanfendi, konu sahibi ve bazi arkadaslar aciklik getirmisler hastalik insanin hastalik secme luksu yoktur..oyle olsa kimse hasta olmaz oyle degil mi???
Hani bazi asiri titizler vardir onlara hastalik derecesinde temiz denir bu da tam tersi iste eminim konu sahibide rahatsizdir bu durumdan eger gercekse (gercekse diyorum cunku o kadar cok kisi fake oldugunu soylediki)
Sizede iyi gunler
offff kusucam galiba:83::84:böyle insanlar var malesef ,benim çok yakın şahit olduğum komşum var ,daha önce başka bir konuda bahsetmiştim ,
kadınla aynı dönem hamileydik ,bebek arabası filan bakıyordu o ara ,nasıl alsam filan fikir alıyordu benden ,ben taşındım ama birkaç sokak öteye ,yolda karşılaştık bebeği 4 aylık olmuş bebek arabasında ,benim kızımda bebek arabasında ,konuşuyoruz yolda ,aman allahım o bebek arabası 4 ayda küflenmiş ,resmen yeşil yeşil küf olmuş ,paslanmış demirleri ,heryeri yemek artığı ,bebek desen ağzı yüzü pislik içinde ,kapkara ,bide o küflü arabayı kemiriyodu ,,kendi saç sakal karışmış ,kendisini tanıdığımdan beri üzerinde olan t-shirt ve gri pantolon ,saçlar yağ içinde ,dişler tabaka tutmuş pislikten ,ortamdaki kokuya fazla dayanamayıp selamlaşıp uzaklaştım ordan ..
birgün de kayınvalidesi ile karşılaştım ,gel kız geline gidiyorum beraber gidelim dedi ,bende iyi peki dedim işim yoktu o an ,kayınvalidesini severim kıramadım ,eve gittik aman allahım bebek çıplak ve yerde sürünüyor ,eline almış bir kirli çorap ,ağzında salyaları akmış kemiriyor çorabıanası da almıyor elinden yazık.
mutfaktaydı bişeyler yapıyıodu ,ocak camın yanındaydı ,o cam yağdan görünmüyor ,çamaşırlar banyodan taşmış ,ev havasız ,leş kokuyo tuvalet gibi ,çok sıkıştım mecbur wc ye girdim ,ayakta yaptım ,klozette tahmin edeceğiniz şeyler öylece duruyor ,sifon çektim gitmedi ,yapışmış kurumuş artık ,heryer saç saç saç allahım ölücem sandım ,bi çay koydu bardak bulanık ,yemek artığı var içemedim ki ,
yani diyeceğim o ki sadece hastalıkla ilgili değil bu ,tembellik resmen .yapmıyor kadın işte ,ama şen şakrak,keyif yerinde ,muhabbet o biçim ..
anlayamıyırum ben ..
Gerçekten mi. Hastalık bu, derhal tedavi görmesi gerek bu kişilerin. Mikrop kapar türlü türlü hastalıklara yakalanır insan
allahım sız anlatırken mıdem bulandı yazık gunah o cocuga ya pıs corabı kemırıyo ne demek mıkrop yuvasında cocukmu buyutuyo e o cocuk cıplak bezsız heryere ısemıyomu sımdı bu evde namaz tutarmı bı kere kesınlıkle tembellık hastalık falan deıl bu ya yuh dıyorum yanı yuhhh o eve bırdaha gırmeyın helekı bebegınızle kesınlıkle gırmeyın allah ta o bebecıge acısın
offff kusucam galiba:83::84:çok kızıyorum böyle insanlara yaa bu hastalık mı şimdi yani bence değil,keyfii tembellik.
bende o halde olsam eşimde beni hayvanat bahçesine götürürdü tövbe tövbeeeyok arkadaşım ya ne tedavisi ne hastalığı, düpedüz tembellik işte bunun adı.. tembelliğin tedavisimi olurmuş, çok modernleştik ya tembel diyemiyoruz da ayy yazık hasta olmuş bu diyoruz.
ha bide hani panik atak hastaları iş yapmaz falan demiş ya birisi,iyide benimde vardı panik atak olan bir tanıdığım valla evi pırıl pırıldı..
bence tembel ve pis olan kişilerin arkasına sığındıkları, kılıf uydurdukları,adına hastalık deyip, zeytinyağ gibi üste çıktıkları şey bu işte!!
bende artık konunun doğru olmadığını düşünüyorum çünkü konu sahibi hala çok sakin ve alakasız konuşuyor ( sirke gideceğiz, eşim beni hayvanat bahçesine götürmek istiyor vs.)
normal bir kadın eğer bunları yaşıyorsa, bu kadar tembelse, bu kadar pisse buraya konu açıpta, göğsünü gere gere zavallı kocam işe ütüsüz kıyafetlerle gidiyor, yemeği işten gelince o yapıyor, demez diyemezdi, utanırdı ama arkadaşın maşaAllahı var, her mesajda kendini aşıyor
bukadarı bence luks hasta olurum tedavı olur atltırım ugrasamam ıstemıyorum yapmam dıyebılıosa eger kı bunu demek eyrıne yapmaya calısıcam yapıcam basarıcam dese sıze hak verıcem bunalrın aksını soluyo bagıra bagıra kusura bakmayında buda hastalık deıldırya tembellıktır resmen hasta olan ınsan asıcam bu durumu der ugrasamam demez o yuzden benım bu luksum yok dıyorum sıze
offffff evlerden ırak bu ne yaaaaaaa kusam mı hocam kusam mınamazmı ,ne namazı yahu ,çocuğun altına bir bez bağlamaya üşenen kadın birde namaz mı kılacak ,hiç sanmam ,alt kat komşumdu ,balkonda otururken buram buram evinin kokusu üst kata çıkardı ,merdivenden çıkarken onun kapısından geçerdim haliyle ,hele bi kapıyı açsın allahım kaçacak yer ararsınız o derece ..
işte bu hastalık değil pislik ,komşuda kuranlı mevlit olurdu ,bu da gelirdi ,herkes iki dirhem bir çekirdek giyinmiş ,bu hatun aynı t-shırt aynı gri pantolon ,üstünden kazıyarak çıkar artık evlendiği günden beri üstünde
yok arkadaşım ya ne tedavisi ne hastalığı, düpedüz tembellik işte bunun adı.. tembelliğin tedavisimi olurmuş, çok modernleştik ya tembel diyemiyoruz da ayy yazık hasta olmuş bu diyoruz.
ha bide hani panik atak hastaları iş yapmaz falan demiş ya birisi,iyide benimde vardı panik atak olan bir tanıdığım valla evi pırıl pırıldı..
bence tembel ve pis olan kişilerin arkasına sığındıkları, kılıf uydurdukları,adına hastalık deyip, zeytinyağ gibi üste çıktıkları şey bu işte!!
bende artık konunun doğru olmadığını düşünüyorum çünkü konu sahibi hala çok sakin ve alakasız konuşuyor ( sirke gideceğiz, eşim beni hayvanat bahçesine götürmek istiyor vs.)
normal bir kadın eğer bunları yaşıyorsa, bu kadar tembelse, bu kadar pisse buraya konu açıpta, göğsünü gere gere zavallı kocam işe ütüsüz kıyafetlerle gidiyor, yemeği işten gelince o yapıyor, demez diyemezdi, utanırdı ama arkadaşın maşaAllahı var, her mesajda kendini aşıyor
yok arkadaşım ya ne tedavisi ne hastalığı, düpedüz tembellik işte bunun adı.. tembelliğin tedavisimi olurmuş, çok modernleştik ya tembel diyemiyoruz da ayy yazık hasta olmuş bu diyoruz.
offffff evlerden ırak bu ne yaaaaaaa kusam mı hocam kusam mıbu ne kopuk hayat bu ne dingil yaşam tarzı
:))))tamamen katılıyorum.. bu arada bu yazıları okudukça bir yerleri silip geliyorum. ii gaza getirdi bu olay benisaplantı yaptım, acaba evim pis mi, toz var mı faln diye iyice şüphe geliştirdim kendime. titizlik hastası arkadaşım vardı bayadır görüşmüyoruz onu öpüp başıma koycm görürsem. her şeyin abartısına da hastalık dedik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?