berbat bir hafta ve kilomdaki artış diyetisyene ne yüzle gideceğim:(

ImpossibleisNothing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
76
1
98
Adana
arkadaşlar yaşım 27 kilom 89, 2,5 yıldır evliyim. evlenirken 68 dim. tüm kiloları evlenince aldm. 3 haftadır diyetisyene gidiyorum . ilk diyetise gidişim ama daha çok abuk sabuk diyetleri çok denedim.
2 hafta diyete uydum ve adet döneminde bile 1,7 kilo verdim.
bu haftam her anlamda berbattı. ailevi sıkıntılarım vardı . yasaklardan hiç bir şey yemedim ama diyeti doğru uygulamadım.
hafta sonu sıkıntıdan 24 saat aç ve susuz kaldım. sonra pazartesi makarnayı çok yedim. 2 gündür de kahvaltıyı atlıyordum.
egzersiz ve sporda yapmadım.
ve sonuç... geçen haftaya göre 500 gram artış.....
bazılarına basit gelebilir ama ben yıkıldım... bunca maddi sıkıntının arasında 50 tl ücret verip gidiyorum..
şuan kendimden tiksiniyorum o kadar iradesiz bir insanımki... eşimde bu diyetisyen senin son şansın demişti..
artık diyetisyene gitmemeyi düşünüyorum. kendime , eşime karşı hem diyetisyene karşı çok ezik güçsüz durumdayım...

Son düzenleme:
canım üzülme.sıkıntıdan bnde yemek yerim hep 87 kiloyum.5 aydr ekmek yemiyorum bnce diyetsyene vereceğin parayı spor aleti al.ben eliptik bisiklet aldım 94 kiloydum sporada gittim değişen bişy olmadı ama bisiklet sayesinde verdim.bikç aydr veremiyorum ama almıyorum da.

teşekkür ederim. bende şuan 87.5..
ben maalesef geçen yıl da yürüyüş aleti almıştım. arada bir yürüyorum onla ama eşim da başka bir alet daha almama razı olmaz.
oda haklı maaş gelir gelmez bitiyor. bende çalışmama rağmen bunca borcun içinde alamam malesef :(
diyetisyenin verdiklerine uymak çok kolay aslında hiç aç kalmıyordum 6 öğün yiyordum ama,
canım sıkkın olunca ara öğünleri yemedim salata da hazırlamadan öğünleri yedim.
Bu hafta aldığım kalori diyetisyenin yazdığından bile azdır; ama ben sıkıntılıyken metabolizmamın (deyim yerindeyse) anasını ağlatıyorum :(

Son düzenleme:
Back
X