• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir hayat

E nabızdan bile islemler siliniyor
Hasta gizliliği kvkk gibi bir sürü kural var
Özel hastanede calısıyorum hasta ismini paylasmak istemezse bir numsrs veriyoruz ve o numarayla islem yapılıyor kimse bilmiyor hastanın adını bile
Yani imkansız nerdeyse babanızın duyması

Çok geçmiş olsun. Hastaneye zaten gidin, beklemeyin. Ayrıntı yazmamışsınız ama bildiğiniz gibi şantaj bir suç. Baroya başvurup avukat talebinde bulunun. Eğer zarar göreceğinize dair şüpheleriniz varsa kadın dernekleriyle iletişime geçin. Twitter'a anonim şekilde yazabilirsiniz. Bu aşamaları geçince iş bulup çalışın ve zaman kaybetmeden terapiye başlayın lütfen. Erkek arkadaş vs. kimseden hayır beklemeyin. Biliyorum çok zor, tek başınasınız, ama yapabilirsiniz.

Şu an tek sorun hamile olmanız mı sizi istismar etmiş şikayetçi olsanıza. Sizin görüntülerinizi satması falan çok büyük suç.

evet erkek arkadaşım cok kez zorladı ama yaptıramadı bu sefer de psikolojik sürekli aşağılama hakaret küfür sokağa düşersen daha beter olursun gibisinden söylemlerde bulundu
Kıyamam size 😔 kürtajın parasını vermesi lazım sizin hamileliğiniz onu endişelendirmiyor mu hiç
Yaşadığım şeyleri yorumlara dökemeyecek kadar aciz kötü şeyler
Bu konu gerçek mi? Çok kötü oldum okudukça şerefsiz ya

Back
X