• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir hayat

Bu adamdan baba mi olur Allah aşkına. Bunu fikri bile korkunç. Bebek kız olursa aynısını ona yapmayacağı ne malum.
Konu sahibi hiç vakit kaybetmeden derhal kürtaj olun. Ardında hemen savcılığa gidin onu hakkında suç duyurusunda bulunun
Konu sahibesini alıntılayacaktınız sanırım. Mesajınızı görmesi adına yazmak istedim yoksa beni alıntılamanız da sorun yok.

Ben 26 yaşındayım. 25imde sigortam olmadığı halde, sgk hakkım silindi. Sgkya gidip tekrar babamın sgksına geçtim, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için.
orda mutlaka ekstrem bir durum vardır. net bu bilgi eminim

Anlatılanlar çok ciddi, yazdıkları gerçekse kişi psikolojik anlamda pek iyi olmadığından sağlıklı düşünemeyebilir. Adam tarafından ve babası tarafından uzunca bir süre baskıya maruz kalmış her şey korkutucu da geldiğinden derneklerle iletişime geçmekte de sıkıntı yaşayabilir.
Mune Mune kişinin ve anlattıklarının gerçek olduğunu kanıtlayabilir misiniz? Eğer öyleyse ciddi adımlar atılmalı burada forumda olacak iş değil bence.

Sizi alıntıladım. Babalık davası açabilirsiniz diye yorum yapmıştınız. O cümlenize yorum yaptım aslında.
Aa afedersiniz yanlış anlamışım. Babalık davası gelip aynı evde yaşasınlar diye açılmaz babanın soy bağı hakkını, nafaka hakkını kullanmak için açılır.

orda mutlaka ekstrem bir durum vardır. net bu bilgi eminim

Off, ekstrem bir durum yoktu. Hatta burada konu açmıştım, kaç kişinin daha başına gelmiş. İnternette bununla ilgili kaç tane kaynak var.

25 yaşını doldurmuş ve halen üniversite öğreniminde olan gençler ile anne veya babasından sağlık hizmeti alamayan 18 yaş üstü gençlerin genel sağlık sigortası tescil işlemi SGK tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Bu kapsamda tescil edilen kişiler bulundukları İlçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırabilir ve gelir durumunun düşük çıkması halinde genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanabilirler.

18 yaş üstünde olan gençlerden anne veya babası genel sağlık sigortalısı olanlar lise öğrenimi için 20 yaş, üniversite öğrenimi için 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından faydalanmaya devam ederler.

Yazdıklarınıza çok üzüldüm . Sizi bunlara sürükleyen aslında iğrenç babanız. İşte herkes ana baba olmamalı. Kızına nasıl böyle bir hayat yaşatabilir ya. Kadın sığınma dernekleri ile irtibata geçseniz belki daha detaylı bilgi ve yardım alabilirsiniz.

Off, ekstrem bir durum yoktu. Hatta burada konu açmıştım, kaç kişinin daha başına gelmiş. İnternette bununla ilgili kaç tane kaynak var.

25 yaşını doldurmuş ve halen üniversite öğreniminde olan gençler ile anne veya babasından sağlık hizmeti alamayan 18 yaş üstü gençlerin genel sağlık sigortası tescil işlemi SGK tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Bu kapsamda tescil edilen kişiler bulundukları İlçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırabilir ve gelir durumunun düşük çıkması halinde genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanabilirler.

18 yaş üstünde olan gençlerden anne veya babası genel sağlık sigortalısı olanlar lise öğrenimi için 20 yaş, üniversite öğrenimi için 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından faydalanmaya devam ederler.
kuzenim 32 yaşında hiç çalışmadı bekar hala yaralanıyor

Daha orda kalmaya devam etmeyin mor çatıyı arayin onlar size yardım eder, bu piskopat manyakla aynı evde kalmayın, evdemi şimdi o sapik
Evet kapıyı kitleyip öyle uyumaya çalışıyorum ama uykularım kaçtı kürtaj işine gün verdi doktor o yüzden beklemek zorunda mıyım bilmiyorum ama kalacak yerim olsa durmayacağım ama yarın ilk işim mutlaka kadın derneklerini arayacağım

Bu adamdan baba mi olur Allah aşkına. Bunu fikri bile korkunç. Bebek kız olursa aynısını ona yapmayacağı ne malum.
Konu sahibi hiç vakit kaybetmeden derhal kürtaj olun. Ardında hemen savcılığa gidin onu hakkında suç duyurusunda bulunun
Kürtaj icin daha erkenmiş on gün sonra gel gün vereceğiz dediler yoksa Buda daha cok elimi kolumu bağladı

Allah yardımcınız olsun. Gerçek olduğunu düşünmek istemedim. Anneniz nerede? Babanızın yanındaysa o da iyi durumda değildir. Keşke yanınıza gelse.
Annemi bazen anlayamıyordum ama inanın babamın yaşattıklarından sonra daha iyi anladım annemi ki kendimi bildim bileli babam bana karşı hep böyleydi ama son üç yıldır daha fazla arttı şiddetleri psikolojik fiziksel

Evet kapıyı kitleyip öyle uyumaya çalışıyorum ama uykularım kaçtı kürtaj işine gün verdi doktor o yüzden beklemek zorunda mıyım bilmiyorum ama kalacak yerim olsa durmayacağım ama yarın ilk işim mutlaka kadın derneklerini arayacağım
Valla sabah ara mor çatı, sığınma evi yaz nmrlar çıkıyor. İstanbul'da misin? Devlet hastaneleri vede birçok özel hastane isteğe bağlı kürtaj yapmıyordu , sizi nasıl kabul ettiler?

Kesinlikle kurtaj olmalisiniz. Babam ogrenir diye korkup aldirmamazliknetmeyin. Ogreneceksw su an ogrensin. Kucaginizda bebekle hersey cok daha zor olur. Allah yardımcınız olsun

Sgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.

Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla
Yanlis bilgi. Calismayan kiz cocugu icin omur boyu gecerli baba yetim ayligi ve saglik sigortasi

Back
X