- 26 Şubat 2015
- 1.983
- 4.559
- 333
- Konu Sahibi bilmeyennkisii
Şantaj suç değil mi şikayet edin savcılığa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegi aldirmaniz gerekiyor sizin yaşadığınız hayattan daha beter bir hayat yasamamasi için ayrica bedeli ne olursa olsun o evden ayrılıp kendi hayatınızı kurtarmaniz bi yolunu bulun farkli bir sehire gidip bir is bulun birseyler yapın ama kalmm
Evet ama kabul etmiyor hamile olduğumu sorumluluk almıyor ve daha neler neler yaptı yaptırdı o yüzden kaldıramıyorum ölmekten başka hiçbir çarem yokErkek arkadaşınızla internet üzerinden sattığınız özel videolarda bedeninizi mi sergilediniz, ilişki görüntüleri mi paylaştınız ? Erkek arkadaşınızdan mı hamile kaldınız yoksa çok daha kötü bir istismar mı söz konusu ?
Yapayalnızım hiç kimsem yokkürtaj olman gerek zaten ama bence yanında bir destek olması lazım sana.
hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama kadın derneklerine ulaş en basitinden mor çatı geldi aklıma. cok eminim yardımcı olurlar, yol gösterirler ilk etapta kürtaj için istanbulda falansan fiziksel olarak derneklerine de gidebilirisin.
kürtajı falan tek başına kaldırman zor da olabilir bilemedim seni tanımadığım için. başına gelenler için de destek istersin yol gösterirler.
hadi diyelim intihar etmeye kalkıştın ama ölemedin kürtaj zamanı da geçti. intiharın etkisi bebeğe geçti. bu sefer daha karmaşık olacak her şey. öleceğine nasıl emin olabiliyorsun ki? hiç banka hesabın yok mu eksi bakiye çek kürtaj ol. kaç haftalık bebek..neden korunmadinEvet ama kabul etmiyor hamile olduğumu sorumluluk almıyor ve daha neler neler yaptı yaptırdı o yüzden kaldıramıyorum ölmekten başka hiçbir çarem yok
Evet ama kabul etmiyor hamile olduğumu sorumluluk almıyor ve daha neler neler yaptı yaptırdı o yüzden kaldıramıyorum ölmekten başka hiçbir çarem yok
Lütfen ilk bebekten kurtulup hayatını düzene koy kimseye sığınma güvenme devletten destek al is bul birseyler yap seni senden baska kimse kurtaramazEvet ama kabul etmiyor hamile olduğumu sorumluluk almıyor ve daha neler neler yaptı yaptırdı o yüzden kaldıramıyorum ölmekten başka hiçbir çarem yok
Şerefsiz , sizin özel videolarinizmi çekip satıyor? Condom kullanmadımi? Şuan kaç haftalikÇalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorum
5 haftalıkmış alınmak icin küçükmüş devlet hastanesindeki doktor öyle dedi Evet öyle yaptı üstüne fiziksel şiddete yönelik hareketler psikolojik şiddetin haddi hesabı yok kullanmadı zaten o yüzden sürekli dayak atmaya yöneldi banaŞerefsiz , sizin özel videolarinizmi çekip satıyor? Condom kullanmadımi? Şuan kaç haftalik
Yaşadığım şeyleri yorumlara dökemeyecek kadar aciz kötü şeyler5 haftalıkmış alınmak icin küçükmüş devlet hastanesindeki doktor öyle dedi Evet öyle yaptı üstüne fiziksel şiddete yönelik hareketler psikolojik şiddetin haddi hesabı yok kullanmadı zaten o yüzden sürekli dayak atmaya yöneldi bana
Neden onun yanında kaldınız peki? Kadın sığınma evine gidip onu da şikayet edebilirdiniz elinizde kanıtlar vardı darp raporu alırdınız bebek için babalık davası açarsınız5 haftalıkmış alınmak icin küçükmüş devlet hastanesindeki doktor öyle dedi Evet öyle yaptı üstüne fiziksel şiddete yönelik hareketler psikolojik şiddetin haddi hesabı yok kullanmadı zaten o yüzden sürekli dayak atmaya yöneldi bana
BiMerhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir
Birşey olmaz senin kişisel bilgini kimseye vermezler çocuk mahvolur iş bul hayatını düzene köy ayrıl bu adamın yanindanÇalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorum
kadında evlenmediği ve sigortalı işe girmediği sürece yaş sınırı yokSgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.
Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla
Öyle birşey yok kız çocuk ömür boyu sigortalı erkekler için geçerli dediginSgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.
Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla
Neden onun yanında kaldınız peki? Kadın sığınma evine gidip onu da şikayet edebilirdiniz elinizde kanıtlar vardı darp raporu alırdınız bebek için babalık davası açarsınız