• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

berbat bir hayatım var :(

daisssyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
13
2
1
28
merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum :(

İş bulup da evden uzaklaşınca sorununuz kalmaz hele bir de ayrı eve çıkarsanız. İş alanınız için daha avantajlı kentlere başvurmayı da deneyebilirsiniz bir taşla iki kuş vurursunuz. Ayrıca çoğu insan hayatını 30 yaşında toplamaya başlıyor ben gerçek mesleğimi yapmaya ve az çok para kazanmaya 30 da başladım o yüzden geç kaldım diye strese girmeyin

merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum :KK43:
Kendi mesleğini yapana kadar calismalisin is aramaya devam et ama başka bir işe gir bence

merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum :(

Issizlik "universite mezunlarinin" genel sorunu.

Mesleginiz nedir bilemiyorum ama genel olarak herhangi bir ise girme cabasina donusturun bakis acinizi.

Ulke artik böyle, koca bir asgari ücretli cenneti.

Anne ve babanizin sorunlari da is bulunca umrunuzda olmamaya baslayacak. Zaten muhtemelen onlari da ulke sorunlari strese sokuyordur.

Issizlik "universite mezunlarinin" genel sorunu.

Mesleginiz nedir bilemiyorum ama genel olarak herhangi bir ise girme cabasina donusturun bakis acinizi.

Ulke artik böyle, koca bir asgari ücretli cenneti.

Anne ve babanizin sorunlari da is bulunca umrunuzda olmamaya baslayacak. Zaten muhtemelen onlari da ulke sorunlari strese sokuyordur.
asgari ücrete bile razıyım ama onu bulmak için bile tecrübe istiyorlar bazen. bazen bulup gitmediğim de oluyor ama içime sinmeyen yere de gitmek istemiyorum

asgari ücrete bile razıyım ama onu bulmak için bile tecrübe istiyorlar bazen. bazen bulup gitmediğim de oluyor ama içime sinmeyen yere de gitmek istemiyorum
İçine sinmediği için işler evde mi oturuyorsun?
Bu yaşına kadar o içine sinmeyen işlerden birine girseydin zaten üniversite mezunu olduğun için bir farkını gösterir ve yükselirdin.

Hangi bölüm? Uniden arkadaşlarınıza cv gönderin. İse girdiysem çevreleri vardır. Hiçbir şey yapamıyorsanız, ücretsiz kurslar var gidin.
Btk online kurslar var . Udemy de uygun fiyatlı kurslar var.
Boş durmayın.

O evden cikmadikca boyle devam edersin.
Iyi kotu icine sinsin sinmesin, bir is bul, at kendini disari. Sonra bakarsin ruzgarin yonune gore.

tecrübe istiyorlar bazen malesef :KK43: mağaza için bile tecrübe istediler. benim bulup gitmediğim de oldu da içime sinmediği halde gitmiş olmak için gitmek istemedim
Hayata bir şekilde atılmak istiyorsanız (iş, evlilik vs.) bir yerden içinize sinmese de başlamanız lazım. 18 yaşındaki kuzenim bile hayali olan gezi için yaz tatilinde 2 aylığına fabrikaya çalışmaya girdi. Gerçekler acı olsa da oturduğunuz yerde fırsatlar ayağınıza gelmeyecek ve yaşıtlarınız hayatını yaşarken evde ah vah'lanmaya devam edeceksiniz.

bazen tecrübe falan istiyorlar çok zor benim için

Kac gorusme yaptiniz, kac yere cv attiniz peki?
Yani mesleginizi yazmadiniz ama binlerce sirket var basvuracak, 3 5 yerden red yiyince hemen havlu atmak olmaz ki. Vardir illa size uygun bir yer. Siz aramaya devam.

Hayata bir şekilde atılmak istiyorsanız (iş, evlilik vs.) bir yerden içinize sinmese de başlamanız lazım. 18 yaşındaki kuzenim bile hayali olan gezi için yaz tatilinde 2 aylığına fabrikaya çalışmaya girdi. Gerçekler acı olsa da oturduğunuz yerde fırsatlar ayağınıza gelmeyecek ve yaşıtlarınız hayatını yaşarken evde ah vah'lanmaya devam edeceksiniz.
tecrübe istiyorlar bazen ama mağaza için bile tecrübe istediler fabrikayı da aramıştım tecrübe istemişlerdi

Kac gorusme yaptiniz, kac yere cv attiniz peki?
Yani mesleginizi yazmadiniz ama binlerce sirket var basvuracak, 3 5 yerden red yiyince hemen havlu atmak olmaz ki. Vardir illa size uygun bir yer. Siz aramaya devam.
ben o kadar çok yere başvurmuştum ve kaç yere görüşmeye gittim sayısını bilmiyorum o kadar kötü muameleler gördüm ki..

ben o kadar çok yere başvurmuştum ve kaç yere görüşmeye gittim sayısını bilmiyorum o kadar kötü muameleler gördüm ki..

vazgecmeyin,
Devam edin basvurulara, bu ise odaklanin.
Evde kaldikca hic bir sey iyiye gitmeyecek. Ama disarida bir is bulunca biraz ozguveniniz artacak, belki baska kapilar acilacak, aileniz disinda baska kisilerle sosyalleseceksiniz, su an vazgecme luksunuz yok.
Ilerisi de guzel olacak. Siz daha yolun basindayim diye dusunun.

merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum :KK43:
Senin yasındakiler evli mutlu değil.
En düşük yerden başlasan. Okadar okul okudum bu işimi yapıcam demeden

Öğrenciyken cvm dolu olsun diye kasiyerlik, transfermanlık, garsonluk, emlakçıda sokak sokak gezip kiralık daire aramak ne varsa yaptım. Hangisi içime sinmiş olabilir sizce :d

Hadi şu an cvniz boş. Nasıl doldurmayı planlıyorsunuz? Çünkü İK iş gorusmesinde bu çalışmadığınız sürelerde ne yaptiniz diye soruyor mesela.

Back
X