• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

berbat bir hayatım var :(

O evden cikmadikca boyle devam edersin.
Iyi kotu icine sinsin sinmesin, bir is bul, at kendini disari. Sonra bakarsin ruzgarin yonune gore.
şu an onu bile bulamıyorum hatta ilan olmadığı halde benim sormuşluğum bile oldu eleman arıyor musunuz diye beni çalışmak istemiyo gibi mi algıladınız ben ne kötü muameleler gördüm belki çok kötü bir yerdi ve başıma kötü bir şey gelmesinden korktum

Öğrenciyken cvm dolu olsun diye kasiyerlik, transfermanlık, garsonluk, emlakçıda sokak sokak gezip kiralık daire aramak ne varsa yaptım. Hangisi içime sinmiş olabilir sizce :d

Hadi şu an cvniz boş. Nasıl doldurmayı planlıyorsunuz? Çünkü İK iş gorusmesinde bu çalışmadığınız sürelerde ne yaptiniz diye soruyor mesela.

Öğrenciyken cvm dolu olsun diye kasiyerlik, transfermanlık, garsonluk, emlakçıda sokak sokak gezip kiralık daire aramak ne varsa yaptım. Hangisi içime sinmiş olabilir sizce :d

Hadi şu an cvniz boş. Nasıl doldurmayı planlıyorsunuz? Çünkü İK iş gorusmesinde bu çalışmadığınız sürelerde ne yaptiniz diye soruyor mesela.
kasiyerlik için bile belki tecrübe isteyen yerler olabilir. belki kötü bir şey yaşamaktan korktum öyleydi demiyorum ama olamaz mı mesela ? ayrıca bi kıyafetçide çalışmak istedim tecrübe sordukları olmuştu

kasiyerlik için bile belki tecrübe isteyen yerler olabilir. belki kötü bir şey yaşamaktan korktum öyleydi demiyorum ama olamaz mı mesela ? ayrıca bi kıyafetçide çalışmak istedim tecrübe sordukları olmuştu
:d kapıdan dışarı çıktığımız her an başımıza bir şey gelebilir.
Siz anladığım kadarıyla toplumdan çok uzak kalmış ve korkularınızı öncelik haline getirmişsiniz.
Biraz cesaret yahu. Bir mağazada isterler diğerinde istemezler. Yazın bol bol part time iş alımları olur mağazalarda.
Siz direkt asgari ücretle iş bulmam imkansız demişsiniz.
Bölümünüz nedir?

ben satış elemanı da olmaya razıyım küçük bi dükkanda da çalışabilirim
Torpilin yoksa satış elemanıda zor.
Eşimin kızı torpille kurumsal firmanın bölge müdürü oldu daha 20 yasında
Bulaşık vs demiştim ben

Siz anladığım kadarıyla toplumdan çok uzak kalmış ve korkularınızı öncelik haline getirmişsiniz.
Biraz cesaret yahu. Bir mağazada isterler diğerinde istemezler. Yazın bol bol part time iş alımları olur mağazalarda.
Bölümünüz nedir?
kaç kere görüşmeye gittim ben kaç yere başvurdum

Bölümünüz nedir?
mağazada ilan olmasa bile sormuşluğum oldu arayan bir insanım bazen gezerim belki ilan görürüm diye

]
mağazada ilan olmasa bile sormuşluğum oldu arayan bir insanım bazen gezerim belki ilan görürüm diye
Çağrı merkezlerine de başvuru yapın. Sirkülasyonu çok fazla olan bir sektör ve kendi egitimlerini verdikleri için tecrübesiz eleman da alıyorlar. Klavye hızınızın ortalama olması da yeterli bildiğim kadarıyla.
Israrla bölümünüzü söylemiyorsunuz yalnız.

Back
X