• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat ve anlamsız gece :(

Çoğu kişinin rüyasına gelmiş bu kadın uff,inşaallah bana da gelmez,çok tırstım...
Hem günden güne koşan kaynana gibi ne işi var,rüya rüya dolaşıyo ya:lülülü:

Canım birara banada benzer birşey oldu üst üste 3 gece aynı şeyler rüya gerçek birbirine girdi resmen bunun üzerine 15 günü neredeyse uyumadan sabahlara kadar ağlayarak geçirdim yatak odamı değiştirdim ama fayda etmedi psikiyatri ye gittim 1 mg lik bir ilaç verdi ilk hafta tam 2.hafta yarım içtim ve daha içirmedi çok şükür atlattım korkuya bağlı nöbet geçirmişim meğerse yatmadan önce ellerini aç 3 ihlas 1 elham 1 nas 1 felak 7 ayetel kürsü oku ellerini yüzüne vücuduna yatağına yastığına sür kendini Allah a emanet et uyu.birde tanıdığım birisi dua verdi bana yatağımın başucunda kitap içimde durur oda çok rahatlattı istersen sanada atabilirim resmini çıktı alırsın sonuçta yer gök dua üstünedir.
Canım onu bana da gönderir misin

Hanımlar,
kusura bakmayın kurallar gereği böyle konuları kapatıyoruz, üyelerden çok etkilenenler oluyor.

Back
X