Eşim de bende o konularda çok dikkatliyizdir zaten evi bi gün önce komple kaldırmıştım. Dualara rağmen devam ettiğinden dolayı ardarda bilinçaltı meselesi olduğunu düşünüyorum. Beynimin ne korkuncmus hakikaten.. bir çok şeyi bir arada kodlayip bize korku filmlerine konu olacak oscarlik anlar yaşatıyor. Daha önce de yaşıyordum ama onlarda nefesin kesiliyor dua okuyamiyordum onlar geride kaldı çok sukur
Güzel şeyler düşün kkdaş güzel düşünceleri çağır beynine yatmadan önce güzel huzur verici bir film izle ve hakkını helal et bana
Tiize

ne güldüm ya :) hani bunu söylerken saygıda kusur etmiş oluyorum yaşça büyük olduğu için tiize ama yattığımda yine gelseydi pis küfür çıkacaktı agzimdan onun da bilinçaltı onu uyarmış olsa ki gelmedi
Öyle tabi.. dua her kapıyı açar. O ise yarayan duayı benimle paylasmani isterim :)
İnsanın rüyasında gerçekteki kadar sarıldığı tek şey evladı dimi :) sanki kırk yıllık annesi gibi sahipleniyor insan. Çocuk düşünmediği halde henüz yapmak istemediği halde of ruyaymis deyip uzuluyor. Bi de gerçekte yasasam bunu hakikaten çocuğum varken rüyasını gorsem o kadinin bin katı etkilenirim herhalde..
Anlamadım neden ki
Bu benim de çoğu kez başıma geldi. Oldukça insanın içini bulandıran bir durumdur. Paradox gibi :)