Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

gelinliğin etek kısmı güzel üstü göğüs bölümü ne öyle yaaa biraz görmemiş işi gibi...

Hiç beğenmedim. Yanmaya hazırlanan ahize gibi... Arkasındaki alakasız uzayan kuyruk de çok rüküş olmuş.

Ama Allah mutlu etsin ... Bunlar fani şeyler önemli olan mutluluk.

valla ben burdaki yorumlari okuduktan sonra kesinlikle dügün veya nisan resimlerimi buraya eklemem.
ne yani kiz biraz kilolu diye yerden yere vurmusunuz
bi arkadasin dedigi gibi gelinlik degil göbegi konusulmus.
her insan illa süper fizikli olmak zorunda mi allah askina. bende balik etliyim, dügünüme kadar fistik gibi olucam insallah ama burdaki yorumlari anlayisli, seker KK bayanlarina hic ama hic yakistiramadim.

gelinliğin arkasındaki mavi şeylere anlam veremedim ben... ne onlar öyle ?

ılk olarak allığı dıkkatımı cektı valla ne yalan soyleyım ,neden o kadar fazla surmusler kı ,kız esmer bır de allık koyu olunca cok kotu olmus ,

gelınlık dıger unlulere bakarak gayet guzel bence boshayallersmile

gelin güzel göbiş çok bence gelin beş aylık hamileee
baksanaaa hemen annesi babası istemişlerrrr
bide yurt dişindaki kıslarımız snatcıya aşıklarrrr yaaa benimde kuzenlerim var hepsininde santcı arkadaşlarııı varrrrrrsempatiksalakcinni

ekleyen arkadasltan Allah ragzi olsun binlerce kez ariyodum ya bulamamistim bir türlü.
Ne varsa bu KK hatunlarinda varya tekk gecerim hepsini:lepi:

gelinligin fiyati kirkbin avroo :) kizlar darisi bekarlara ama gelin cok guzel deyill yinde allah mesut etsinnn

Adamdaki tutarsızlığa bak hem evliliği ciddi buluyorum diyor hem flört etmeden hemen evlendim diyor. O da çocuk için.

Gelinliğe gelince gelinlik kadını zarif göstermeli bence böyle kaba değil. Kötü ötesi..

hiçç güzel deil... bide kız suratsız hiç gülmüyo ya

çağla şıkelin gelinliğine kötü diyemiyorum bunu gördükten sonra.hayatımda gördüğüm 2. zevksiz,suratsız,şişko ve üstündeki yakışamayan 2. gelin..insan bar korse takar yahu!
1. kimmi? teyzemin gelinisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…