Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

bi magazin programında izledim bende. berdan gelinliğe 40 bin euro verdik dedi. artık şakamı yaptı gerçekmi söyledi bilemem ama biraz şatafatlı olduğu doğru. zevk meselesi Allah mutlu etsin ne diyeyim.

bi magazin programında izledim bende. berdan gelinliğe 40 bin euro verdik dedi. artık şakamı yaptı gerçekmi söyledi bilemem ama biraz şatafatlı olduğu doğru. zevk meselesi Allah mutlu etsin ne diyeyim.

hanımlar gelinlik fatihde şahinmoda evinde nişanlık arıyorduk orda dikilmiş yalan yani 40 bin haberleri gidin görün gelinlik hala orda duruyor......

gelinlik rezalet, tam köylü işi kusura bakmayın kızlar beğenenlerden özür diliyorum ama o ne öyle ziyaret ağacı gibi...

resmen enine geniş bir kız yaww gelinlik de daha da geniş olamsına baya bir katkıda bulunmuş hani saçı makyajını da beenmedim bennn... gelinlik hoş olabilir önden bakınca ama arkası ne o öyle yaaa mavi mavi güller fln... adak ağacı gibi:))

çok kötüü..beğenmedim..:63::63:
gurbetçilerin gelinliği gibi,abartı abartıı üstüne..

Gelinliğin eteği felaket..Zaten straplez gelinlik sevmem.Göbek kısmında ki işlemeler güzel diyeceğim ama göbek fazla olunca kaba durmuş. :37: Özetle beğenmedim.

Bir de ben bu adamın evlendiğini yeni duyuyorum.Gündemi baya geriden mi takip ediyorum ne? :1:
Hoş resmi nikahta yokmuş ama bazı ünlüler ´bize dini nikahlı diyorlar ondan geldik ifade verdik yok öyle bir şey´ diye bağırıp dururken bunlar ayan beyan ortadalar.Bişey diyen olmamış mı yahu? :27:

Şarkılarını severim Berdan Mardin'inin.. Kendisi daha yeni yeni piyasaydayken çok çok sevdiğim bi ablam la birlikteydi.. Neyse.. Hemen bu konudan çıkıp gelinliğe dönüyorum.. Tam anlamıyla bir felaket... Mutluluklar diliyorum Engin Bey'e

Herzaman dedigim gibi renkler zevkler tartisilmaz fakat ben begenmedim...cok basit durmus gibi geldi bana

Back
X