bugün yediklerim
sabah bir dilim kek ve süt
öğlen 2 lahmacun
akşam döner ekmeksiz![]()
lahmacun ve kek olmamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yediklerim
sabah bir dilim kek ve süt
öğlen 2 lahmacun
akşam döner ekmeksiz![]()
Dogumlardan sonra bende kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum ilk dogundan sonra protein diyeti yapmistim 74ten 67ye dustum 1 ayda ve geri almamistim...simdide yapmaya calisiyorum ama sut verdigim icin cok zorlaniyorum o yuzden ip atlamaya basladim cok faydali tavsiye ederim
lahmacun ve kek olmamışben de cips yedim gerçi
![]()
ama neden yedim bir sor sor bi![]()
neden neden:44::44:
sözde zayıflıcaktım![]()
canim bence hata yapiyorsun, yediklerinle degil yemediklerinle!
kahvaltin öylesine gecistirilmis gibi aksine kahvaltida ne istersen yemelisin. ve sürekli "diyet diyet kelimesini kullanmissin.
e bide kilo vermedim diyeti biraksam mi demissin, bencede diyeti birak artik. diyeti birak yasam tarzina gec. canin ne isterse ye ama adam akilli ye. dogru vakitte. o kahvaltiyi gecistirdigin icin kilo veremedin söyliyim ben, diyetteyim diye kendini ssartlamasaydin ve o kahvaltilarini düzgün yapsaydin doyana kadar ama ve azcik ekmekle(ki ben hic ekmek yemiyorum) emin ol suan 1 kilo yada daha fazla vermistin.
benim yedigim kadar tatliyi meyveyi kimse yemiyodur söyliyim yani :)
yani ben napiyim şimdi kahvaltımı güzel yiyim akşamda en geç 7 yiyim birazda dikkat ediyim mi diyosun![]()
aynen öyle :) hem bu sayede diyet yapmana da gerek kalmiycak :)
deniycem ah ah bir 60 olsam![]()