Beren 60 kilo olucak bu sefer kararlıyım !!!

Dogumlardan sonra bende kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum ilk dogundan sonra protein diyeti yapmistim 74ten 67ye dustum 1 ayda ve geri almamistim...simdide yapmaya calisiyorum ama sut verdigim icin cok zorlaniyorum o yuzden ip atlamaya basladim cok faydali tavsiye ederim

banada anlatırmısın çok sinirim bozuldu 3 gün diyet yaptım tartıya çıktım sonuç gram vermemişim tartıya baktıktan sonra sinirlendim bir sürüşey yedim çokmoralim bozuldu:43::43::43::43:

sözde zayıflıcaktım:40:

canim bence hata yapiyorsun, yediklerinle degil yemediklerinle!
kahvaltin öylesine gecistirilmis gibi aksine kahvaltida ne istersen yemelisin. ve sürekli "diyet diyet kelimesini kullanmissin.
e bide kilo vermedim diyeti biraksam mi demissin, bencede diyeti birak artik. diyeti birak yasam tarzina gec. canin ne isterse ye ama adam akilli ye. dogru vakitte. o kahvaltiyi gecistirdigin icin kilo veremedin söyliyim ben, diyetteyim diye kendini ssartlamasaydin ve o kahvaltilarini düzgün yapsaydin doyana kadar ama ve azcik ekmekle(ki ben hic ekmek yemiyorum) emin ol suan 1 kilo yada daha fazla vermistin.
benim yedigim kadar tatliyi meyveyi kimse yemiyodur söyliyim yani :)

Son düzenleme:
canim bence hata yapiyorsun, yediklerinle degil yemediklerinle!
kahvaltin öylesine gecistirilmis gibi aksine kahvaltida ne istersen yemelisin. ve sürekli "diyet diyet kelimesini kullanmissin.
e bide kilo vermedim diyeti biraksam mi demissin, bencede diyeti birak artik. diyeti birak yasam tarzina gec. canin ne isterse ye ama adam akilli ye. dogru vakitte. o kahvaltiyi gecistirdigin icin kilo veremedin söyliyim ben, diyetteyim diye kendini ssartlamasaydin ve o kahvaltilarini düzgün yapsaydin doyana kadar ama ve azcik ekmekle(ki ben hic ekmek yemiyorum) emin ol suan 1 kilo yada daha fazla vermistin.
benim yedigim kadar tatliyi meyveyi kimse yemiyodur söyliyim yani :)

yani ben napiyim şimdi kahvaltımı güzel yiyim akşamda en geç 7 yiyim birazda dikkat ediyim mi diyosun:49::49::49:

Back
X