buraya böyle bir günlük açıcagım aklımın ucundan geçmezdi:) Üst dişlerim düzgün.. ama alt dişlerimin yarısı içeriye doğru kayık... 22 yasındayım normalde bu kadar dert etmezdim aman görünmüyor nasılsa derdim ki bu dişler iyice içe kayana kadar yıllar geçtikçe alt dişlerim iyice içe kayıyordu.Ve yediğim yemekler diş etlerime baskı yapıyordu.Ortodentistin yolunu tuttum.Doktorum o kadar güleryüzlü bir hanımdı ki hayır bile diyemeden taktırdım. bugün tellerimin 2. günü.Şeffaf braketlerim var hiç belli olmuyorlar..Takılırken hiç bir acı hissetmedim.Sonra doktorum beni ertesi gün ağrın yok mu dedi bende yok dedim hala da yok maşallah:) tek sorunum Üst dişlerim alt daki braketlere çarptıgı için araya yükseltici dolgu koydu doktorum. Böylece braketler çarpmıyordu. Ama bende çiğneme fonksiyonumu baya baya kaybettim.Tamam abartmayayım bugün en arka dişimde yemek yemeği denedim gayet de iyi yedim... Dolgularım çıkana kadar artık sıvı gıdalar ve yemekleri küçük parçalar halinde yavaş yavaş yicem.Konuşmamda ufak bir sorun oldu s ve ş harflerinde ama onuda bugün çözdüm eğer yavaş ve dikkatli konuşursam onlarda olmuyor:) iyi konuşuyorum yani hadi bakalım hayırlısı.... braketler ağız içinde tahriş yaptı biraz doktorum mum gibi bir şey verdi onu sürmemi söyledi sürünce de çok rahatlıyorum..şimdilik sorunum yok kontrolüm 23 eylül de çok merak ediyorum 23 eylül de neler olucak gelişmeler olucak mı doktorum ne dicek ay heyecanlıyı bekleyiş :) bugününde sonuna geliyoruz böyle böyle 1 yıl geçicek ve sonunda sağlıklı alt dişlerime kavuşucam üstünede beyazlatmada yaptırırım oh:)