Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

Hediyelerim geldi kızlarrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmm katilimmm Backwood
Çokkkkkk teşekkür ederim güzelim hepsini ayrı ayrı çokkk beğendimmmm Yazın da hiç
kötü değil ayrıcaa, sen kötü yazı görmemişsin tatlım İşte hediyelerimmmmm

Önce paketlerrr:

Hediyelerimmmmm

Yara kollu şık bluzummmm Acelem olduğu için giyemedim ama giyip resimlicem akşam

Kelebekli kolyemmm

Mislerrrr gibi kokan parfümüm Bayıldımmmm kokusunaaaa

Bilin bakalım biz kimizzzzz Çok tatlılarrr bayıldımmmmmmmm

Aslancığın hokus pokus yapılıp şekil değiştirmiş haliii Bikinimin siyah- kırmızı olduğunu nerden bildin kızzzz

Çekiliş uğurumuzz

Şıpıdık şıpıdık gezmeye başladım bile evde

Dudak koruyucummm Vişnelisini kullanıyorum şuanda ve bitmek üzereeee

Tatlı donum ve çorabımmm (donumu kardeşim çaldı )

Tatlııııııııııııııııııııııııııııııııı ölürümmmmmm Yapıp gönderme şansım olmadığı için böyle göndereyim demiş katilciğimmm,, yapmış kadar oldu

Hediyelerim toplu olarakkkkkk

Seviyorum seni katilimmmmmm kesene berekett

Hepsini iyi günlerde kullan tatlım.Kutu bulamadığım için birazda aceleye geldiğinden öyle bi paket yaptım umarım gerçekten beğenmiş ve seni mutlu edebilmişimdir

melezim güle güle kullan hediyelerini elifim kesene bereket tatlım ay bluzunu giyde görelimmelezim çok merak ettim nası bişi ya

Melezim güle güle kullan hepsi çok güzel yalnız sende buzunu giyip foto çekmelisin
Backwoodum kesene bereket tatlum:))

melezim gulu gule kullan canım benım

backwoodumm kesene bereket guzel arkadşmm

MeLeZGuZeLimmm güle güle kullan balım, backwoodun da ellerine sağlık kesesine bereket... öpüyorum

:103::76:kızlar hediyelerim geldi hepsi cok güzelll
bu da hediyelerimm
bu il gorunuşu..
kutummm

icindekilerrr
ilk hediyemmm ogluşuma kitab teyzesınden
buzdolabı süsüm
kolyemm nazar boncuklu

şekerlerım sakızlarım:76:

parfüm ve ojelerimmm

hediyelerım arasında en kiymetlsii cnım ablnın ellerıne saglıkkk.tşk:78:

buluzummm sagol canımm

notlarımmm:103:

toplam hepsiii

EMELCİMMMM CANIM ARKADAŞAIM COK SAGOL BİTANEM KESENE BEREKET BENİ COK MUTLU ETTIN..

Eklentiler

• $1328778907758.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 52
efliyacımmm gülee gülee kullnn hepsinii katilciğininde kesesine berekettt kızz resmin bahanesylee yatakk odanıı gördümmmmmmm

arkadaşlar bu topik nasıl oluyor nasıl katılıoruz bizde katılabiliomuyuz acabaaa :) çekilişle birbirimize hediye mi alıoruzzz

Hediyelerini iyi günlerde kullanmanı dilerim bitanem. Mavixcadı nın da kesesine bereket

efliyacımmm gülee gülee kullnn hepsinii katilciğininde kesesine berekettt kızz resmin bahanesylee yatakk odanıı gördümmmmmmm
vay seni cakalllll
cok sagol bitanemmmm
Hediyelerini iyi günlerde kullanmanı dilerim bitanem. Mavixcadı nın da kesesine bereket
cok sagol canım arkadaşım iyiki bu topike ugramışım sızın gını tatlı guzel rkdşlrım varrr

tatlımm hediyelerini iyi günlerde kullan çok güzel hepsiibluzun çok yakışmış canım
maxıcadının da kesesine bereket

Hediyerini güle güle kullan tatlımmm, bluzun çok yakışmış sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…