Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

vebinnn katilimdee vuslat ablaaaaymışşş çokk mutlu oldumm hediyelerini alıncaa ablacımm kesene berekett ellerine sağlıkkkkkkkkkk beni çokk mutlu ettinnn ennn çokkk çantamaaaaaaa bayıldımmmmmmm harikaa gerçektendeee hemm uzunn kemeride varr yandandaa takılabliyooo rengidee tamm istediğim gibii alıcaktm kendimee sağolasınn almıycam artıkkksonraaaaa kalplii kutumaa bayıldımm helee içindekilerr şuandaa kucağımdaa nutellamlaaa yiyorummm bluzumdaaa çokk güzelmiş hediyee paketlerimdeeeee çok özenmişsin ablacım sağolasınnn amaa paketi açanaa kadar öldümm heryerii banttt

Aaaa gerçekten nutella göndermiş yahuu
Bravo valla tebrik ettim
Güle güle kaşıkla kız iyi günlerinde ye inşallah

evladim hedayelerin cok guzelmis bak tahmin ettim nutellayi 5 kiloluk degil emme olsun,vuslat ablamminnnn kesesine bereket INSALLAH,bluzunda cok guzelmis cok begendim cantada oyle kutuda cerceve hepsi hepsi cok guzel resimdeki senmisin len cirkin ördek yavrusu

anammm kızz sen benii görmemiştinn dimiiii aaa tabii sen facetee yoktunn benimdee yavrum pek bakımsızmm yaa çirkinn ördektendee betermm

hahaha haaa ay ne güldüm şu çerçeve olayına yaa

anammm kızz sen benii görmemiştinn dimiiii aaa tabii sen facetee yoktunn benimdee yavrum pek bakımsızmm yaa çirkinn ördektendee betermm

Ulen yok seni demiyor çerçevedeki masal kahramanına benzeyen kız var ya onu diyor
Galiba:26:

gormedim kiz ama merak ediyordum,ben seni eklerim sizi faceden

Yahu şu kutudakini anlamadım nedir o oyuncak mı
eğer öyleyse çooook güzellllll yaaa

hahaha haaa ay ne güldüm şu çerçeve olayına yaa

Ulen yok seni demiyor çerçevedeki masal kahramanına benzeyen kız var ya onu diyor
Galiba:26:
yokk kızz beni demiştirrr tweeetyyymm
gormedim kiz ama merak ediyordum,ben seni eklerim sizi faceden
ekledeee görekkkk ekledee görekkk
Yahu şu kutudakini anlamadım nedir o oyuncak mı
eğer öyleyse çooook güzellllll yaaa
kızz çerçeveninn kutusuu oo bidee müzikliii yaaaaa kuruyosunn çerceveyii ötüyooo
la ne cercevesi ta kendisinden bahsediyom resimdeki masal kahramanina dikkat etmedim ki bakayim bi

bilmiştimm ben zatennnnnnnn

yokk kızz beni demiştirrr tweeetyyymm

ekledeee görekkkk ekledee görekkk

kızz çerçeveninn kutusuu oo bidee müzikliii yaaaaa kuruyosunn çerceveyii ötüyooo

bilmiştimm ben zatennnnnnnn

zekiii baciiii

Haa anladım yaaaaaaaa ay şaşkın ördek oldum iyice
Şuan gülme krizine gürdim ya malım malım hemde ne biçim
Kafam çalışmaz oldu

Tweest çok güzel hediyelerin güle güle kullan İnanmıyorum yaa Nutella vazgeçilmezim o benim Kaşığı daldırmış bilee Yapılır mı bu gece gece yaa,bana gönder o kavanozu

Vuslatım kesene bereket seninde

göndermemmm onu vuslatt ablaam aldıı banaaa hem yarıyaa indi bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…