• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Oh oh iyi yapmışsın kuzum bende birazdan icecem sütümü :) eee kızların basında ana olmazsa dagiliyo bunu öğrendiköğrendik:1:
masallah bir yılı geride bıraktık. Nice yıllara ins

ofeliyam kuzummm sende hosgeldin

iç sütünü annem iç:6::6::6:
sabah 6 da kalkıyorum evrenim ama sizin için bugün 11 e kadar durucam:6::6:
ankaraya geldinmi:51:

Safak 23 bitti bitecek ins. Seni kendime ornek alıyorum. Bak sabrettin sabrettin ve sonunda gobusune bebisi koydun:49: ins benim sabrımın sonuda selamet olur

Ay canım beni ağlatacaksın şimdi hatta ağlattın bile inankiii:14::14:
bu aralar çok duygusalım her şeye ağlıyorum:43:
inşallah canım inşallah sabretmek zor ama meyvesi çok güzel

iç sütünü annem iç:6::6::6:
sabah 6 da kalkıyorum evrenim ama sizin için bugün 11 e kadar durucam:6::6:
ankaraya geldinmi:51:

Aynen kuzum bende sabah 6 da kalkiyom çokk zor çokk. İns ayın 20 de Ankara'dayim :32: Gelince bi gun ayarlayalım buluşalım.

yılbaşı çekilisi için ad soyad adres telefon nolarınız bana mesaj yoluyla atın kızlar:32::32:

sende katılacaksın değilmi
inşallah ben dışarı çıkabilirsem katılmayı istiyorum
ben yazıyorum özelden canıikom

:nazar: $534544_2583847011915_804000992_n[2].webpbuda benım ogluşum kızlar..maşallah dımeyı unutmayın tamamı???:nazar:

çok fazla bişi almana gerek yok önemli olan güzel ve tek olması canım ıvır zıvır alıcagına bir tane güzel hediye alırsın olur biter zaten link verdim kimler neler almış kopya çek kuzum:27::27::27:
bende katılıcammm:52:

Ay canım beni ağlatacaksın şimdi hatta ağlattın bile inankiii:14::14:
bu aralar çok duygusalım her şeye ağlıyorum:43:
inşallah canım inşallah sabretmek zor ama meyvesi çok güzel

Aglama canım yaa walla simdi bende aglicam. Bu ayrılık cok duygulastirdi beni ağlamak icin bahane arıyorumarıyorum:1:
hamilelik duygulastirir ama sakın kiyma yigenime sen uzulunce oda üzülür.

çok fazla bişi almana gerek yok önemli olan güzel ve tek olması canım ıvır zıvır alıcagına bir tane güzel hediye alırsın olur biter zaten link verdim kimler neler almış kopya çek kuzum:27::27::27:
bende katılıcammm:52:

Baktım kuzum az önce kopya çektim ordan:17:
özel mesajım geldimi

:nazar:Eki Görüntüle 561473 buda benım ogluşum kızlar..maşallah dımeyı unutmayın tamamı???:nazar:

ayy maşallah ya aynı sana benziyo canım :) :) Maşallah inaşallah hayırlısıyla alırsın kucağına:16:

kaymaklı lokumum da gelmiş.Nasılsın canım.Tayin işiniz ne oldu:26:

Aynen kuzum bende sabah 6 da kalkiyom çokk zor çokk. İns ayın 20 de Ankara'dayim :32: Gelince bi gun ayarlayalım buluşalım.

Evrenim ahh bitmedi seninde hasretin nya:43::43:
bnde haftasonu 7de kalkıyorum saya saya vallla siz hergün nasıl kalkabiliyorsunuz önünzde saygıyla eğiliyorum evenim:31::31:

Elifimmmmmmm hosgeldin.

Ofeliyam yaa yerim ben bunu uyy minicik:emir_bebek:

berenim olur ankamala gidelim orası guzel. Yanliz kızlar eslerinizinde gelmesi olurmu??

Back
X