• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek dert sayılmaz aslında ama

KahvemVeBen

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
106
Puanlar
23
Herkese selam,
Evet şimdi o kadar dertlerin yanında bu dert sayılmaz ama burda yazılan en ufacık yorum bile bana iyi geldiğinden yazmak istiyorum. Şimdi benim ofiste başka ekipte hoşlandığım biri vardı. Gel zaman git zaman aynı projede çalıştığımızı da öğrendim. Bir iki kere işle ilgili toplantı da yaptık. İnsan hani hisseder ya bu çocuk da ufak ufak bence bir şey hissetmeye başladı. Ofiste hep yanıma oturmaya çalıştı. Her gün ofise gelmeye başlamalar, mutfakta sohbet etmek çabaları.. Daha fazlası yok ve ben de hep güler yüzle karşılık verdim ama ben de adım vs atmadım. Neyse ben bi ara sağlık sebebiyle işe gidemedim ortadan kayboldum ama çok özledim de görmeyi.İşe döndüm bi baktım çocuk bana buz. Anlamadım gitti ne selam veriyor düzgün ne eski sohbet etme çabaları. Geçen yanımdan geçti görmedi bile ve bu bana yakan değil biraz dokundu. Çünkü gerçekten kış güneşi şarkısındaki gibi yoruldum hep bulduğumda kaybetmekten seni durumum:) Neden böyle başlamadan bitiyor bi şeyler anlamıyorum. İlişkilerde şanslı ve de becerikki değilim kabul etmem lazım..

Belki yapı olarak canayakın biridir. Benim bir arkadaşım güleryüzlü ve insanlarla çok çabuk iletişim kuran biri. Onun o tavrını yanlış anlayıp adım atanlar oluyormuş mesela. Ya da diyelim ki cidden size o şekilde yaklaşmıştı, devir sosyal medya devri. Belki de görüştüğü birisi ona yeşil ışık yaktı o da şimdi biriyle görüşmeye başladı.

Herkese selam,
Evet şimdi o kadar dertlerin yanında bu dert sayılmaz ama burda yazılan en ufacık yorum bile bana iyi geldiğinden yazmak istiyorum. Şimdi benim ofiste başka ekipte hoşlandığım biri vardı. Gel zaman git zaman aynı projede çalıştığımızı da öğrendim. Bir iki kere işle ilgili toplantı da yaptık. İnsan hani hisseder ya bu çocuk da ufak ufak bence bir şey hissetmeye başladı. Ofiste hep yanıma oturmaya çalıştı. Her gün ofise gelmeye başlamalar, mutfakta sohbet etmek çabaları.. Daha fazlası yok ve ben de hep güler yüzle karşılık verdim ama ben de adım vs atmadım. Neyse ben bi ara sağlık sebebiyle işe gidemedim ortadan kayboldum ama çok özledim de görmeyi.İşe döndüm bi baktım çocuk bana buz. Anlamadım gitti ne selam veriyor düzgün ne eski sohbet etme çabaları. Geçen yanımdan geçti görmedi bile ve bu bana yakan değil biraz dokundu. Çünkü gerçekten kış güneşi şarkısındaki gibi yoruldum hep bulduğumda kaybetmekten seni durumum:) Neden böyle başlamadan bitiyor bi şeyler anlamıyorum. İlişkilerde şanslı ve de becerikki değilim kabul etmem lazım..
Adama sinyal vermemişsin sonra neden hep ben diyorsun. Birini bulmuştur boşver kafana takmaya değmez. Ama bir dahakine kendini cok ağırdan satma bak kuş uçuyor sonra

Adama sinyal vermemişsin sonra neden hep ben diyorsun. Birini bulmuştur boşver kafana takmaya değmez. Ama bir dahakine kendini cok ağırdan satma bak kuş uçuyor sonra
İnanın bilerek yapmıyorum. Zaten sorun burda ben ne yapacağımı hala bilmiyotum. Otomatik olarak bir de uzaklaşıyorım hoşlandığım anlaşılmasın diye. Çünkü geçmişte biri alay etmişti benimle nasıl kendimi ona layık görebilmişim diye lisede yani. İstediğim kadar dışardan güzel, yeterli görüleyim yaklaşamıyorum beğendiğim kişilere..

İnanın bilerek yapmıyorum. Zaten sorun burda ben ne yapacağımı hala bilmiyotum. Otomatik olarak bir de uzaklaşıyorım hoşlandığım anlaşılmasın diye. Çünkü geçmişte biri alay etmişti benimle nasıl kendimi ona layık görebilmişim diye lisede yani. İstediğim kadar dışardan güzel, yeterli görüleyim yaklaşamıyorum beğendiğim kişilere..
Olacağı varsa olur merak etmeyin. Zaten böyle gel gitli biriyle olmazdı. Sizden gerçekten çok etkilenen biri hayatınıza girdiğinde aradaki farkı çok iyi farkedeceksiniz. :KK51:

O sıra testosteronu yüksektir şimdi düşmüştür.

Try again yapacak bir şey yok

bazı adamların hobisi bu. sonucundan bir şey çıkacağından değil, sırf keyfine ilgisi olmayan kadına ilgi gösterip kadından cevap gelmeye başlayınca bırakıyorlar. mantık aramayın. ondan adamakıllı bir adım gelmedikçe siz de kendinizi çekin.

bazı adamların hobisi bu. sonucundan bir şey çıkacağından değil, sırf keyfine ilgisi olmayan kadına ilgi gösterip kadından cevap gelmeye başlayınca bırakıyorlar. mantık aramayın. ondan adamakıllı bir adım gelmedikçe siz de kendinizi çekin.
Peki sizce benim bir şey yapmamam, beklemem yanlış değil mi? Hani kendini ağırdan alıyormuş gibi görünmesin sonra. Anladım demek istediğinizi ben ama yerimde durup bekleyince sanki kimse gelmiyot:)

Peki sizce benim bir şey yapmamam, beklemem yanlış değil mi? Hani kendini ağırdan alıyormuş gibi görünmesin sonra. Anladım demek istediğinizi ben ama yerimde durup bekleyince sanki kimse gelmiyot:)
durup bekleyin diye bu adam için dedim. ilişki istiyorsanız tabii ki birilerine şans vereceksiniz. sadece adam böyle kabak çıkınca yol vermeyi bilmek gerek :) onların kabahati için kendinizi suçlamayın yeter ki

Lisede yaşanan olayları 1 gram bile ciddiye almaya değmez.bana direkt çirkinsin diyen bile oluyordu.murat boz'u beğeniyordum sen kim oluyorsun da onu beğeniyorsun diyorlardı.yetişkin oldum sonra 100 kişi peşimden koşmaya başlayınca anladim durumu.yaa kıskançlıktan yapılıyor ya şuursuzluktan.liselerde insanlar saçmalıyor anlayacağın.denk gelmişsindir dünyaca ünlü hollywood yıldızları falan diyor lisede benimle çirkinsin diye dalga geçiyorlardı diye.onu geç yani şimdi.
Asıl mevzuya gekirsek kendini çok ağırdan satma, bak adım atmadin gitmiş diyen arkadaşlara katılmıyorum.erkekler bu konuda utanmıyorlar.isteyen kapına dayaniyor ya kapına.senelerce vazgeçmeyen erkekler var.sen 2 gün izin aldin diye mi vazgeçecek?.Yeterince birşey yokmuş demek ki? ya da 2 gün ego tatmin etmiş normale dönmüş.bu arada bir kadın olarak zaten adım atmaman gerekiyor.canlıların doğasına ters.yapsan da eline birşey geçmez yani.aklında olan erkek zaten durmuyor.aklında olmayanın da gidip kucağına otursan defol git der.yani bizim gibi değil erkekler bu konularda, çok netler.bizim gibi eee mâdem bir tanışayım, düşüneyim demiyorlar.bir amannn boşver kapına dayanan birileri çıkıyor nasıl olsa? Seni istemeyeni sen hiç isteme.

Son düzenleme:
Back
X