bende iyiyim canım şeytan dürtüklüyor namazı kılma diyor en iyisi ben bir abdest alıp namazımı kılıyım
bende ıspnaklı börek yapcam akşamada ıspankaları yıkadım kavurdum
yanına napsam diyorum çorba olarak
Kizlarrrrrr güzeller nerdesiniz ozledim sizi ayol
canimm nenasılsınin ya neler yapiyorsun... esin geldimi kavustunuz mu neler var
Civcivim benimmm ben iyiyim sen nasilsin? Cokk ozledim sizi cokk. Eşim tam 6 ay benimle beraberdi. Geçen ay tr geri gitti oturum vize red geldişubatta tekrar başvuru yapacaz ins hayırlısı gelir:) kaç defa girdim kimseyi bulamayınca geri çıktım cok ozledim sohpetinizi yaa
Bende iyiyidağıldm ya ayni biraktigin gibi :) valla sende ozlendin he ne zamandir yoksun.. ayy red mi geldi niye ki aile birlesimi degil mi ne bicim ulkeymis oyle :/ hadi INSALLAH bu sefer olur.. topik eskisi gibi degil canim dagildi herkes
Sorma tatlim burdaki kanunlar aldı başını gidiyo, çok zorlaştırıyorlar. Evet yaa dagildi herkes
insan kocasinida getiremiokendimiline yani :) INSALLAH kavusursunuz ya boyle evliliginizdende bisey anlamamissinizdir.. ALLAH KAVUSTURSUNsonra bide bebis yaparsin oh..
Kizlarrrrrr güzeller nerdesiniz ozledim sizi ayol
Walla tatlim bize sorsan nesiniz diye sevgiliyiz derim :) kendimizi evli olarak göremiyoruz kitsk ederim ins yakında kavusuruz. Bebise daha çok var be kuzu..
Vuslat ablacimmmmm canim nasılsın çocuklar buyudumu:)) ben iyiyim cok şükür çalışıp duruyoz :) amin bakalim ins olur bu seferEvrenim, nerelerdesin senNasılsın canim Hayırlısı olsun tatlım, İns bu sefer oturma izni olumlu sonuç verir evrenim
sizin ulkeye gicik oldum sevenleri ayiriyor
hayirlisi olsun canim..
bir zamanlar ne çokallah sohbet ederdik kızlar bu sene benim için çok üzüntülü geçti 14 yıllık köpeğim öldü kendime yeni yeni geliyorum kendime başka ugraslar buldm o sayede kendime geldim gelsin 2014 ne olur bana yıl ugurlu gelsin kimse ölmesin herkes saglıklı olsun ne olur ya
Ay canim yaaa kiyamam çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin. Bende çok severim köpekleri hep bi kopeyim olsun istemişimdir ama annem hayatta eve koymaz. Şimdiki evimde küçücük hiç müsait değil köpek içinsende uzme kendini ins yeni yil herkese uğurlu huzurlu gelir
inşallah kuzum şimdi burda lapa lapa kar var diz boyu ama ben sevinemiyorum şimdi köpekler kediler dışarıda üşüyorlardır belkide donmuşturlar of of
valaha burda lapa lapa kuzum ay bu arada sende bebek filan yokmu ya
Vuslat ablacimmmmm canim nasılsın çocuklar buyudumu:)) ben iyiyim cok şükür çalışıp duruyoz :) amin bakalim ins olur bu sefer
Sorma yaa bende gicigim
Canım iyiyim ben deÇocuklar büyüdü, en küçük cadı bile 15 aylık oldu teyzesi İnşAllah evrenim sıkma canını
bir zamanlar ne çok sohbet ederdik kızlar bu sene benim için çok üzüntülü geçti 14 yıllık köpeğim öldü kendime yeni yeni geliyorum kendime başka ugraslar buldm o sayede kendime geldim gelsin 2014 ne olur bana ugurlu gelsin kimse ölmesin herkes saglıklı olsun ne olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?