• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ablam ya hiç iyi değildim,depresyondaydım;sürekli uyuyodum ne zamandır.Bişey söyleyemiyodu kimse çok sinirli gergindim.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Tatile gidiyoz inşaallah daha iyi olcam...Bu arada hormonlarıma baktırdım sorunum yokmuş,çok sevindim buna;tatilden dönünce bide hsg çektircem nasipse :49:

Canım benim çok sağolasın Allahım razi olsun,evlatlarınla hayırlı ömür nasip etsin size :16:

Amin canım benim:38:Eslemim ne güzel bir sorun da yokmuş senin ki büyük ihtimal stresten, akışına bırak canım:16:

güzelce tatilini yap eşinle streslerini at oh mis:ssz:

sıkıcam dişimi vuslatım acillerde sabahlamaktan iyidir bir kortizon iğnesi bünyeyi bozan ve çok kilo aldıran iğneymiş:26::26::26:

Evet canım kortizonların yan etkisi çok diye biliyorum ben de, ama sıkıntı yapma canım yazdayız alırsan verirsin tekrar:34::16:

elif iyi ablacım ben telefondan mesajlaşıyoruz onla:52::52::52:

Ben de diğer tarafta görüşüyorum berenim tiwiyle de görüşüyoruz oradan:16:

İnşaallah canlarım ya,herkes hakkında hayırlısı neyse o olsun :16: :16:

Ablacım senin çocukların nasıl,çok öpüyom hepsini :54: :54:

Berenim başladınız mı siz söz nişan işlerine,ne durumdasın canım :21: :21:

Amin canım benim:38:Eslemim ne güzel bir sorun da yokmuş senin ki büyük ihtimal stresten, akışına bırak canım:16:

Evet canım kortizonların yan etkisi çok diye biliyorum ben de, ama sıkıntı yapma canım yazdayız alırsan verirsin tekrar:34::16:

Ben de diğer tarafta görüşüyorum berenim tiwiyle de görüşüyoruz oradan:16:

bende tivitiyle elifle cepten görüşüyoruz boyuna :46::46::46:

yok kardeşim yok daha başlamadık okulunun bitmesini bekliyoruz:26::26::26:
beni biliyorsunuz dime memur olarak atandım:52::52: 10 . ayıma girdim:49::49::49:

Berenim, eslemim benim çıkmam lazım kv de gelicek birazdan:30:
Lütfen arayı uzatmayalım yine gelin tamam mı:16::16::16::54::54::54::54:
Bu arada pasta yarışmasına katıldım ben kızlar:17:

benim nişana daha 3 sene var kızçelerim beni beklemeyin eslem sen doğurur büyütürsün ben daha yeni evlenirim:1::1::1::1:

İyiler canım hepsi küçük cadı çok zorluyor beni şu an bile yüzüme bakıp çığlık atıyor yanına gideyim diye:30:
Çok asabi bu cadı:18:

yok kardeşim yok daha başlamadık okulunun bitmesini bekliyoruz:26::26::26:
beni biliyorsunuz dime memur olarak atandım:52::52: 10 . ayıma girdim:49::49::49:

Hayırlısı olsun tatlım geç olsun güç olmasın:16::16:
Hadi ben kaçtım canlarım:54::54::54::54:

Evet Berenim biliyorum,işini alışmışsındır inşaallah...Canım günler çok çabuk geçerde kavuşursunuz inşaallah canım benim :16: :16:

Ablacım pastana bakıcam eminim çok güzeldir,görüşmek üzere :16:

İnşaallah yine görüşürüz kızlar,eskisi gibi devam ederiz,ikinizide çoook öpüyomm :54: :54: Allaha emanet olun :54::54::54::54:

Evet Berenim biliyorum,işini alışmışsındır inşaallah...Canım günler çok çabuk geçerde kavuşursunuz inşaallah canım benim :16: :16:

Ablacım pastana bakıcam eminim çok güzeldir,görüşmek üzere :16:

İnşaallah yine görüşürüz kızlar,eskisi gibi devam ederiz,ikinizide çoook öpüyomm :54: :54: Allaha emanet olun :54::54::54::54:

güle güle:43::43::43::43:

merhaba kızlar hepinize...:3: hayırlı kandiller...:34:

kızçelerim zaman nasılda hızlı geçiyor dimi.. bu arada merve doğum yapmış kızlar haziranda hiç haberim yok faceden öğrendim:49::49:
sizler nasılsınız valaha ramazan ayı çok güzel geçiyor oruç çok iyi gidiyor hiç susamıyorum acıkmıyorum rabbim sabrını veriyor..
bu aralar baya kilo aldım vermeye çalışıyorum sizi çok ama çok özledim:43::43::43::43:

ah ah topik nasıl sessiz dime bir ben vardım birde sen napıyorsun canım nasılsın:52::52::52:

iviitttt sessizleşmiş... iyiyim canım valla nolsun.. Malum ramazan, mayışarak iftarı bekliyorum :1: sen nasılsın?

iviitttt sessizleşmiş... iyiyim canım valla nolsun.. Malum ramazan, mayışarak iftarı bekliyorum :1: sen nasılsın?

bende iyiyim canım şeytan dürtüklüyor namazı kılma diyor en iyisi ben bir abdest alıp namazımı kılıyım
bende ıspnaklı börek yapcam akşamada ıspankaları yıkadım kavurdum
yanına napsam diyorum çorba olarak:31:

Back
X