Berenli Saatler :)

eslemim nasılsınız napıyorsunuz beni sorarsanız acillerde sabahlıyorum kortizonlu iğne vuruluyorum urtiker teşhisi konuldu herşey yasaklandı o yasakbu yasak 4 ay herşey yasaka çikolata çilek karpuz kuruyemiş domates daha neler neler

Canım benim çok geçmiş olsunTedavisi var ama değil mi canım:26:Gazoz da yasak mı berenim

Vuslatım sizi görünce gelmem mi canım ya,nasıl özledim

Berenim geçmiş olsun gülüm ya üzüldüm şimdi,dikkat et kendine canım Bende değişik bişey yok ya koşturuyoruz bakalım çocuk derdine,aynı devam ediyo hayat

Canım benim çok geçmiş olsunTedavisi var ama değil mi canım:26:Gazoz da yasak mı berenim

gazlı kafeinli içeceklerinin hepsi yasak vuslatım ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 4 ay nasıl dayanıcam dicem ama dayanmam lazım eğer yersem acillik oluyorum tedavisi bu yiceklere ara vermek ilaçlarımı kullanmak başka tedavisi yok canım:26:

hayat işte eslemim gelip geçiyor sakın stres yapma dert etme
valaha sende bizi iyi yakaladın keşke diğer kızlarda yakalasa bizi

valaha iyi yakaladın çok şaşırdım vuslatım ya

Kaçmaz benden

Eslemim nasılsın tatlımCanım benim hep dualarımdasın inan

O zaman 4 ay sık dişini berenim inşallah hemen şifasını verir Rabbim

Öyle canım hayat işte,bi görsen Berenim vallaha stres topuna döndüm,acayip sinir gerginlik vs vs,darallar giriyodu :18:

Çarşamba tatile çıkıyoz,tüm stresimi bırakıp gelcem ama inşaallah

Keşkee ne güzeldi eskiden,sabahlara kadar konuşurduk

Elifim de gelmiyor artık kk ya genelde diğer tarafta

en küçük kızını gördüm ay nasıl büyümüş ay maşallah daha yeni senin karnındaydı dün gibi ya ah zaman nasılda geçiyor

Ya berenim berenim ben de diyorum ne çabuk geçmiş zaman 10 gün sonra 10 ayı biticek teyzesi

Ablam ya hiç iyi değildim,depresyondaydım;sürekli uyuyodum ne zamandır.Bişey söyleyemiyodu kimse çok sinirli gergindim.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Tatile gidiyoz inşaallah daha iyi olcam...Bu arada hormonlarıma baktırdım sorunum yokmuş,çok sevindim buna;tatilden dönünce bide hsg çektircem nasipse

Canım benim çok sağolasın Allahım razi olsun,evlatlarınla hayırlı ömür nasip etsin size

güzelce tatilini yap eşinle streslerini at oh mis

Kaçmaz benden

O zaman 4 ay sık dişini berenim inşallah hemen şifasını verir Rabbim

sıkıcam dişimi vuslatım acillerde sabahlamaktan iyidir bir kortizon iğnesi bünyeyi bozan ve çok kilo aldıran iğneymiş:26::26::26:

Ama canım benim stres yapma ya lütfenOhh ne güzel tatile gidince bütün sıkıntılarını stresini orda bırak eslemim

Eki Görüntüle 737603
kahvelerimizi de içelim kahve yasak değil bana

Ben nescafe istiyoruuummKahve içemiyorumda berenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…