ben batıkenteyım şekerimsen ankaranın neresindesin tatlım
ona göre anlatıyım
tamam canım o zaman kulagını kapat gözün acık kala bılırgitmesemm olmazmıı hiç sesimi çıkarmamm tamamm uslu uslu dinlermm
gerçekten duymak yani okumak istiyo musun
bi an +18'e bağlıyoruz yaşasın dye sevindiydim ahahahhhhahahaa
nasılsın vuslatcım
evrenimm eni seviyorum hemen aydınlatyosunn beniihadiiii butunnn bekarlarrr yatsinda biz evlilerr ilk gecemizi konusakk
canimmm ilk gece bambaska bisii.... hem heyecan hem korkuu hemde mutluluk hem bilmem neee yani anlicagin butun duygularini yasadigin gece
aci varmii desen eeee var tabiiii ama oda olsun okadar
ama cicim sana sunuda soylim abartiklari kadar acii yokk
aaaaaaaarı vız vız vız
hadiiii butunnn bekarlarrr yatsinda biz evlilerr ilk gecemizi konusakk
canimmm ilk gece bambaska bisii.... hem heyecan hem korkuu hemde mutluluk hem bilmem neee yani anlicagin butun duygularini yasadigin gece
aci varmii desen eeee var tabiiii ama oda olsun okadar
ama cicim sana sunuda soylim abartiklari kadar acii yokk
Ben de kalsam ben de kalsammmm:26:
Bol fobili bi insan olarak
bendee bendee
kizzz ben kazeni kadin sandimmm
Mezun olim de bi tatlım bağırcam burdaaa zaten:
"Kazen abiiii, herkese benden bi kürk" diye
ayyyy bendee merak ettimmm ankaranin neresindensinizz ankaralilarrrsen ankaranın neresindesin tatlım
ona göre anlatıyım
kizzz havamii atiyonnnnnnevetttttttttttttttt ayy ben kocamın yanına gidiyorummm
canimm benimm ablalar bugunler icindirrevrenimm eni seviyorum hemen aydınlatyosunn benii
ince espriyi anlayaamadmm
şişşttt sess etmeee kall tabiki bi iki bişey öğrenirsinn
eee birazz zorlanmaa vardiiiiiacı var mı acı arkadaş
yawww biz eve gelince herşey çok romantikti aslında, kocam gelinliğimi çıakrdı vs vs neyse sonra biz mutfağa girdik fındık fıstık aldık accık tv izleyelim dedim hem atmosfere ısınalım falan derken benim adamdan dumurluk sözler arka arkaya geldi; ''aşkım biliyorsun biz artık karı-kocayız, birbirimizden utanmaya gerek yok' Ben de zannediyorum ki beni alıştırmaya çalışıyo falan halbuki biz 4 sene flört ettik tamam ilk gece olayı başka ama neysseee.... ''evet aşkım haklısın'' diyorum böyle romantik romantik... veeeeeee '' yanni hayatım bak gaz çıkarmak istersen falan utanma sakın rahat ol'' demez miayya ben resmen dumur ama sonra ne güldük anlatamam kocam da diyo ki ne kadar odunmuşum yaa
tabi kalın canım
daha bu gece neler oyreneceksınız neler
elifim sesim çıkıyorda kafam başka yerde
buraya ondan geç yazıyorum:26:
yawww biz eve gelince herşey çok romantikti aslında, kocam gelinliğimi çıakrdı vs vs neyse sonra biz mutfağa girdik fındık fıstık aldık accık tv izleyelim dedim hem atmosfere ısınalım falan derken benim adamdan dumurluk sözler arka arkaya geldi; ''aşkım biliyorsun biz artık karı-kocayız, birbirimizden utanmaya gerek yok' Ben de zannediyorum ki beni alıştırmaya çalışıyo falan halbuki biz 4 sene flört ettik tamam ilk gece olayı başka ama neysseee.... ''evet aşkım haklısın'' diyorum böyle romantik romantik... veeeeeee '' yanni hayatım bak gaz çıkarmak istersen falan utanma sakın rahat ol'' demez miayya ben resmen dumur ama sonra ne güldük anlatamam kocam da diyo ki ne kadar odunmuşum yaa
hayal kırıklığınaa uğradımm daha farklı bir hikaye bekliyrdumm heyecanlaayawww biz eve gelince herşey çok romantikti aslında, kocam gelinliğimi çıakrdı vs vs neyse sonra biz mutfağa girdik fındık fıstık aldık accık tv izleyelim dedim hem atmosfere ısınalım falan derken benim adamdan dumurluk sözler arka arkaya geldi; ''aşkım biliyorsun biz artık karı-kocayız, birbirimizden utanmaya gerek yok' Ben de zannediyorum ki beni alıştırmaya çalışıyo falan halbuki biz 4 sene flört ettik tamam ilk gece olayı başka ama neysseee.... ''evet aşkım haklısın'' diyorum böyle romantik romantik... veeeeeee '' yanni hayatım bak gaz çıkarmak istersen falan utanma sakın rahat ol'' demez miayya ben resmen dumur ama sonra ne güldük anlatamam kocam da diyo ki ne kadar odunmuşum yaa
tabi kalın canım
ince espriyi anlayaamadmm
kizzz ben kazeni kadin sandimmm
ayyyy bendee merak ettimmm ankaranin neresindensinizz ankaralilarrr
kizzz havamii atiyonnnnnnsukur kocam iki haftaya burda inss atlicammm kucaginaaa
canimm benimm ablalar bugunler icindirrbiyerde takildigindaa hiccc cekinmedenn soylersinnn haaa
tabi kalın canım
ceydacım gaz çıkarma olayını ben anlamadım ya:26:
Neyin var bitanem :44::44::44:
Herşey şeffaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?