Berenli Saatler :)

Herşey şeffaf yani

ya sorma
hayal kırıklığınaa uğradımm daha farklı bir hikaye bekliyrdumm heyecanlaa

başka hikayeler de var ama neyssse
ceyda anlatsın aaaarı vız vız vız

ceyda ee haklı adam tut tut nereye kadar

kızlar ben kaçtım

nereye kızzzzz tabi yine kocana gidiyosun di mi seni gidi seniiiii gel çabık buraya

ceydacım gaz çıkarma olayını ben anlamadım ya:26:

şimdi berencim biz nikahtan sonra yemeğe ordan da gece geç vakit eve geldik... gelinliğimi çıakrdım vs sonra biraz oturup bişeyler atıştıralım, hem de tv izleyip muhabbet edelim ortama ısınırız vs dedik. Benim eşim de sağolsun artık o gecenin heyecanından mıdır nedir saçmaladı az buçuk aşkım biz karı kocayız benden utanmana gerek yok hani gaz çıkarman gerekir vs bende utanma sakın dedi. öyle birden otururken biz söyledi yani artık ne amaçla dedi o da hala bilmiyor

tatlım cok romantik kocan var
aynı benimkine benziyor
ben anlatsa oturub aglarsınız
ne ben anlatayım ne sız dınleyın
bu arada senin olayı 3 kez okuyorum cok hoşuma gidiyor

ilk gece romantik başladı ama gelişme kısmında bu olayla dumur oldum neyse sonra telafi etti

ben bunu size şimdi neresinden anlatayım
düşünüyorum düşünüyorum anlatıcak hic bir yanı yok
yani anlatılmaz yaşanır:78:

offfffffff hadii yaa kedinin ciğeree baktığı gibi beklyrumm burdaaa hep kem kümm ben evleniyim ertesi gün burda anlatcammm

anladım ceydacım

Nysem kızlar sizin muhabbetiniz bol olsun ben kaçıyorum

neysa tamam anlatayım.
bizim 2 duyun oldu yanı ılk gecemız bakuda dıyıl ankarada oldu
duyunumuz 5 otelde oldu o gece orda kaldık ben duyunde cok ama cok ictim saroş olmak ve bişey hiss etmemek cın
neyse odaya geldık tabı hatırlamıyorum ben eşimle tartışdım ve odadan cıkardım gelınlıyımı kendım cıkarıb gecelıyımı gıyındım
eşimde salonda yemek sipriş verib yemiş
gozum actım eşim yanımda operasyona başlamış tam 3 kere eşimi ittim yapamadı adam bır turlu
ben dee kalkıp tualete gittim ve her şeiy cıkardım midem rahatladı
o gece sadece öpüştük ve koklştık eşim istemiyorsan yapmam dedi ve ertesi gun evimizde yaptık

notkorkmama sebeb ardaşımın biri gobeyıne kadar hiss edeceksen demişdie .tırsmıştım o yuzden ılk gecemızı berbat ettim ve cok ictim)

hoşbulduk cnm eee yine sohbet hızlı

burası böyle cnım
bugün senin kulaklarını çınlattım blyrmsn kestane alıyordum anneme dedimki ya çok tatı bir arkdaşm var bana kestane şekeri göndericek biliyormusun çok düşünceli dedim annemde gülümsedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…