Nysem kızlar sizin muhabbetiniz bol olsun ben kaçıyorum
hoşgeldinn tatlımm nasılsınn
aşk olsun ben seni görmedimmi:26:
burası böyle cnım
bugün senin kulaklarını çınlattım blyrmsn kestane alıyordum anneme dedimki ya çok tatı bir arkdaşm var bana kestane şekeri göndericek biliyormusun çok düşünceli dedim annemde gülümsedi
sana demedim hayatım
görmeyenleri diyorum mesela tweett hoşgeldin demedi ablasına
sana demedim hayatım
görmeyenleri diyorum mesela tweett hoşgeldin demedi ablasına
hadiya akşam çok bahsettik alsaydın bari
kızlar benim bilgisayar bozuk ikide bir abim kalk kalk diyip duruyor ben çıkmak zorundayım bilirsiniz sabaha kadar dururum normalde sizleri çokseviyorum iyi geceler allah rahatlık versin yarın kalktıgımda hemen markete gidip gazoz alıcam
berencimm adresleri gönderdinmi canım sen
aldım canım merak etme yedim hepsini
bana mı dedın canım kusura bakma gormedım
hoş geldın
arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum ama benim canım cok sıkkın.tatlı tatlı muhabbet ediyorsunuz muhabbetinizi de bölmek istemiyorum.
kızlar benim bilgisayar bozuk ikide bir abim kalk kalk diyip duruyor ben çıkmak zorundayım bilirsiniz sabaha kadar dururum normalde sizleri çokseviyorum iyi geceler allah rahatlık versin yarın kalktıgımda hemen markete gidip gazoz alıcam
ben geldim sen kaçıyosun allah rahatlık versin iyi geceler beren
ayyyy kötü olmuş gerçekten ama olsun canım artık neticeye bakalımneysa tamam anlatayım.
bizim 2 duyun oldu yanı ılk gecemız bakuda dıyıl ankarada oldu
duyunumuz 5 otelde oldu o gece orda kaldık ben duyunde cok ama cok ictim saroş olmak ve bişey hiss etmemek cın
neyse odaya geldık tabı hatırlamıyorum ben eşimle tartışdım ve odadan cıkardım gelınlıyımı kendım cıkarıb gecelıyımı gıyındım
eşimde salonda yemek sipriş verib yemiş
gozum actım eşim yanımda operasyona başlamış tam 3 kere eşimi ittim yapamadı adam bır turlu
ben dee kalkıp tualete gittim ve her şeiy cıkardım midem rahatladı
o gece sadece öpüştük ve koklştık eşim istemiyorsan yapmam dedi ve ertesi gun evimizde yaptık
notkorkmama sebeb ardaşımın biri gobeyıne kadar hiss edeceksen demişdie .tırsmıştım o yuzden ılk gecemızı berbat ettim ve cok ictim)
vuslatcım kendi bilgisayarım yapılsın göndericem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?