Berenli Saatler :)

Ayy canım ne kadan mesut oldummm

Canım bekliyorum,ama hep kalsın fotolarda,hamiş olunca senin gözlere bakarım bebişim de öyle olsun diye

eslemcim inan cümlelerini okudugumda o kadar mutlu oldumki yani senin kızının gözlerinin benim gözlerimi benzemesi filan ay kız mı dedim ben bak içime doğdu ya:26::26:

pek iyi değilim bitanem yatayımda dinlenim acıkk
dinleneyimde yarın gece zinde gelirim

canım hadi baş baş
ya kaç aylı yenimi hamileliğin
net ve telefon yasak hamilelere
fazla kullanma istersen netide
telide kendinden 1 metre uzağa bırak mümkünse fazlada konuşmamaya dikket et telle

bende senş sordum kızlara melezgüzel yokmu diye nasılsın canım ya varya şu telefonum 2 gün sonra yapılıyor o zaman gör beni

Yarın çok önemli bi sınavım var da tatlım ders çalışıyordum. Sonra da yemek yedim falan filan anca damlayabildimmm
Accık özleyin didimmmm İyi sayılırım sınavlara gidip geliyorum sen nasılsın güzelimmmm
Telinin yapılmasınııı 4678398765456789876545678 gözle bekliyorummmmmmm

anladım bebeğim ah bi yapılsa eskiden ne güzel sabaha kadar mesajlaşıyorduk

Hoşgeldinnn

Afiyet olsun bacımm Acıktım galiba ya
yokk yokk acıkmadınn acıkmakk yokkkkkk
Hayalet gibi bi görünüp kaçayıp dedim tatlım

Küstüm ama beni gördüğün için bu kadar mı üzüldünnnnnnnnnnnnnn:26::26:

tatlımm olurmuyaa seni ilk ben gördümmmdiyetteymdee herkess yemek yeyincee sana patladımm yaaaa sendemi yemek yedn demek istedm yanii

eslemcim inan cümlelerini okudugumda o kadar mutlu oldumki yani senin kızının gözlerinin benim gözlerimi benzemesi filan ay kız mı dedim ben bak içime doğdu ya:26::26:

Allah mı söyletti ki canım ya,kızım olur belkide

Benzesin tabi gözleri teyzesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…