Berenli Saatler :)

kizlarrrrrrrrrr bugun sohpetinize katilamadimmm

ilk basta hep net gitti

sonra girdim ve yine net gittiiii

sonra yine girmeye calistim nett geldiiiii ama kocisimm de geldiiiii

isteee boylee yanii neyse yarin sohpet ederikkkk

kizlarrrrrrrrrr bugun sohpetinize katilamadimmm

ilk basta hep net gitti

sonra girdim ve yine net gittiiii

sonra yine girmeye calistim nett geldiiiii ama kocisimm de geldiiiii

isteee boylee yanii neyse yarin sohpet ederikkkk

değmeyinn evreniminn keyfinee ozamann bugünnn kocişinidee görmüşşş

tamam cnm beren nerde kaçmış
kaçmşlarr bnmde netm gitmiştii kaçrdm o arayı
evet yaaa ustelikk webcamii okadar nettikiiiii sankii karsimdaydiiii ahhh canimm yaaa ozlemisimmm

ayy ayy sormaa yaa bizdee konştuk bugünn hemm güzel hemm kötü gerçek gibi amaa dokunamysunn böylee omzuna yatıp duramıysnyaa üzülyüysnda biyandannamaa bizimm kavuşmamızaaa sonn 2 günn

ayy ayy sormaa yaa bizdee konştuk bugünn hemm güzel hemm kötü gerçek gibi amaa dokunamysunn böylee omzuna yatıp duramıysnyaa üzülyüysnda biyandannamaa bizimm kavuşmamızaaa sonn 2 günn
ayy canim yaa ne guzel son iki gunun kalmisss darisi benim basimaa.. ins bi an once bu iki hafta biterde bende derim son iki gunum kaldi diye
yaa walla cokk zor boyle ekranda gorusmek dedigin gibi dokunmak istiyorsun amaa dokunamiyorsun... rabbim bize sabir versinn inss
beren kaçmış
dedim cnm

anladim canimm

ahh beren ahhh hanii 5 kadar burdaydiii hemendee kacmisss

sen nerdesin eşin nerede anlamadım kii eşin uzaktamı

canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…