Berenli Saatler :)

anladım bebeğim ah bi yapılsa eskiden ne güzel sabaha kadar mesajlaşıyorduk

Yapılsın da acısını çıkarırız güzelimmm bol bol sms yaptım ben zatennnnn bitmicek artıkkk
Naptın bakim bugün canımmmm anlatttt
yokk yokk acıkmadınn acıkmakk yokkkkkk

tatlımm olurmuyaa seni ilk ben gördümmmdiyetteymdee herkess yemek yeyincee sana patladımm yaaaa sendemi yemek yedn demek istedm yanii

Takılıyorum kız anladımmmm açıklama yapıyo bi de kuzuuuu
Ben de gece yemek istemiyorum ama napimmmm gündük yiyemeyince
bu saatlerden açlıktan ölüyorummmm

kızlar bende kaçar hepinize iyi sohbetler
kociş 8 de gelcek ben hala uyucam
şurda 6 saat kalmış hehehe

Sağol beni durdurduğun için
yanımaa yoldaşş arıyorumm nedemekkkk

bilemedmm tatlım açıklamaya çalştm işteeben bugünn çok azz yedimm çokk

yanımaa yoldaşş arıyorumm nedemekkkk

bilemedmm tatlım açıklamaya çalştm işteeben bugünn çok azz yedimm çokk

Çok yanlış yapıyoruz malesef canım. Gündüz çok yiyip akşam yememek lazım ama biz
tam tersi gün içinde yemiyoruz, sonra da böyle açlıktan gözümüz dönüyoo

tweest yok tatlım yaaa ne tatlısı yeni telefon aldımda onu kurcalıyorum

melezim bugün donmadım sıkı giyindim telefoncuya gittim adamı bir güzel paraladım hesap sordum bu telefon nasıl bozulur diye neyse adam benden korktu abla kusura bakma yapıcaz dedi 2 gün sonra telefon bende yani sonrada eve geldim mat 1 çalıştım sen naptın bakim

Ohhhh iyi yapmışsın tatlım saçmalık ya zatennn. Bozulsa neyse ama öyle bi hata olması resmen onların suçu
Sunumum vardı benim de güzelim onu yapıp eve geldim ders çalışıyorum sabahtan berii:44: Pc m çok yavaş
yaaa format atmam lazım bi ara
benimm döndüü şahsen amaaa tutuyrmm kendimii sadecee meyvee yiycem az daha acıkıymdaa

Salatalık ya da havuç ye canım varsa feci doyuruyor onlar beni

serapcım ben seni faceden ekledim ama bizim fotolarımızı görmen için seninde bana resmini göndermen gerekli ilk kural bu canım

at format bacım ya benimki zaten açılmıyor:26:
bende dışardan bi yerden mp3 üme müzik atmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…