Berenli Saatler :)

Kız bu soğuk algınlığı çok fena kemiklerim sızladı hiçbir yerim tutmadı ayol
Bende İst.deyim ama türkiyenin her yeri soğuk valla

öyle ama dibinde böyle bi dag olunca dahada soguk oluyo canım sabah igneye giderken burnum doncak sandım bi an

Evet fazla hareketli bi meslekte bayanları genelde masa başı görev veriyorlar ama
En güzeli evde oturmak hiçte çalışamam valla
Aynen o üniforma hava katıyor zaten eşim işten gelince üniformayı çıkarınca git ya bütün havan söndü diyorum

Walla bütün dizileri saçma buluyorum. Kız kardesimde senin gibi çokk seviyo ferihayi

Annemde izliyo yaaa daral geldi yaa.2 bölümdür kız kurtarılamıor.Bide halil son sahnede masaya düşmüştü ya pat diye gözlerini açmıştı çok komikti

Kuzummmmm nasılsın

Çok iyiym canım evimdeyim valla.İnsanın evi gibisi yok.

Senin monotonluk ne durumda canım hayla can sıkıyo mu

canım senin eşindemi polis

Bende isterdim esimin polis olmasın.
Canım calismiyormusun? Yaa bende 6 aydır evdeyim is bulamadım ve evde streslere girdim. Evde olmak bana hiç yaramadı şükür haftaya okula basliyorum

Bende isterdim esimin polis olmasın.
Canım calismiyormusun? Yaa bende 6 aydır evdeyim is bulamadım ve evde streslere girdim. Evde olmak bana hiç yaramadı şükür haftaya okula basliyorum

Ama çok sinirli ya uff helede olumsuz bir şey olsun
çıtımı çıkaramıyorum:)yok ben çalışmıyorum canım tabi bazen sıkılıyorum ama ne yapayım
Ben çalışmak istesem eşim izin vermez çok şükür ihtiyaçta yok gurbetteyim zaten ne çalışacam aman
KOcam çalışsın ben onun parasını yiyiom ohh

Haklisin tatlım insanın kendi evi başka. Canım yaa monotonluk devam ediyo ama yarın düğün var suslenip puslenip gidecem birazdanda öjemi surcem. Yaa kadınları kendini getiren en guzeli süslenmek.

Haklisin tatlım insanın kendi evi başka. Canım yaa monotonluk devam ediyo ama yarın düğün var suslenip puslenip gidecem birazdanda öjemi surcem. Yaa kadınları kendini getiren en guzeli süslenmek.

Bende oje sürücem birazdan yarın arkadaşlarla buluşucazda yarında saçlarımı düzleştiririm.Ne renk oje sürücenn kopya çekem senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…