Berenli Saatler :)

Canım walla eskiden bende evde oturmak çokk istiyordum hatta kocamla yeni taşındığımız zamanlarda oda bana diyordu evlenince çalısmana gerek yok diye hatta ben karımı çalıştırmam diyodu benimde hoşuma gidiyordu.. Ama bu 6 ay bize ders oldu evde olmak bana hiç yaramadı sıkıcı stresli sinirli kıskanç bisi oldum ve monoton bı karı oldumŞimdi kocam diyo cabukkk bisiler bul caliss

Canım walla eskiden bende evde oturmak çokk istiyordum hatta kocamla yeni taşındığımız zamanlarda oda bana diyordu evlenince çalısmana gerek yok diye hatta ben karımı çalıştırmam diyodu benimde hoşuma gidiyordu.. Ama bu 6 ay bize ders oldu evde olmak bana hiç yaramadı sıkıcı stresli sinirli kıskanç bisi oldum ve monoton bı karı oldumŞimdi kocam diyo cabukkk bisiler bul caliss

iki gündür çok iyiyiz canım bulantılarım azaldı gün boyuydu şimdi sabahları oluyor sadece:106:
sen nasılsın tatlımm yoktun kaç gündür:26:

Bende ambulans ve trafiktn korkuyorum.Çok lazım olmadıkça arabaya binmem:18::18::18:.Bide benim saçma sapan takıntılarım vardır sen iyisin yine

iki gündür çok iyiyiz canım bulantılarım azaldı gün boyuydu şimdi sabahları oluyor sadece:106:

Yaklaşmışım ama demi bi gün kalmış 7 olmasına
hamileliklerin zor mu geçiyor.ay inşallah yıpranmazsın yaa bulantı felan çok kötü oluyor
İnsanın içi kıyılıyor resmen bayılıyo içi ya

Been geeeldiim kızlar sıkışın accık banada yer açın bakem mervem nerelerdesin sen yaa bakiim dediydim takıldıın topiktemisin diye şansa bakki burdaymışsın özledim seni kuzucum yaa

biz bu hafta köyde çok aktiftik abimle misafirliğe gittik salı akşamı ertesi akşam bize geldiler çok çok yoruldum o yüzden.Bide grip gibi kırgınlık var üzerinde devamlı uyuyorum.Dün gece girmiştim evrenimle ben vartık tek kimsecikler yoktu

Aman nasıl biri oldun sen o zaman
Tabi canım her insan farklı ama ben evcimenim galiba
Okulun varmış neyseki ona gidip gelirsin ne güzel
Benim kayınvalidede gidiyor okula epey öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…