Berenli Saatler :)

evet korkuyom
çocukken polislerle fazla karşılaşmışım heralde olumsuz görüntüler mi bilinç altına yerleşti
tam olarak bende bilmiyorum canım neden korktuğumu

ay canım benim dur ben polis oluyım sana alıştırırım kendimi korkmazsın artık

mrb kızlarrrrrr

hoşgeldin canımm

Bende ambulans ve trafiktn korkuyorum.Çok lazım olmadıkça arabaya binmem:18::18::18:.Bide benim saçma sapan takıntılarım vardır sen iyisin yine

trafikten bende korkarım canım bide çok evhamlıyım otobse binince ya kaza yaparsa diye kuruyorum kafamda
yani yolculuk bitene kadar yiyip bitiririm kendimi
bide uçak fobim var hiç binmedim ama havada görünce bile panikliyorum:18:

Been geeeldiim kızlar sıkışın accık banada yer açın bakem mervem nerelerdesin sen yaa bakiim dediydim takıldıın topiktemisin diye şansa bakki burdaymışsın özledim seni kuzucum yaa

Hiiii bengisuuuuu bitanem hoşgeldiiiiiinnn.nasılsın iyimsin bende senin mesajını okuyordum
Bende çok özledim senş tatlım benimmm

Aman nasıl biri oldun sen o zaman
Tabi canım her insan farklı ama ben evcimenim galiba
Okulun varmış neyseki ona gidip gelirsin ne güzel
Benim kayınvalidede gidiyor okula epey öğrenmiş
Yaramadiii babama canım suan hemsireliye başlıcam bakalım ins kana yaralara dayanırım. Haftaya başlıyorum hayirlisiyla. Öğrenmenin yası yoktur aferin kaynana
Hoşbuldum..
NAsılsınız Bakayım

iyidir makaram senden

evet canım bulantı insanı mahvediyor bide kemik erimesi var zorla tüketicem artık süt ürünlerini
hiç sevmem normalde:106:

yok vuslatım ben annemin erişteli mercimek çorbasını içtimde geldim

hıımmmmm afiyet olsun bitanemm

Son düzenleme:
hoşgeldin ofeliyacım

hoşgeldn tatlım

hoş bulduk guzeller nasılsınız bakayım yıne kaynatmışsınız bakıyorumda

Hiiii bengisuuuuu bitanem hoşgeldiiiiiinnn.nasılsın iyimsin bende senin mesajını okuyordum
Bende çok özledim senş tatlım benimmm
bende sana az daha küsüyodum haa bi selam bile vermedin diyee yok yok kıyamam sana ben
İyiyim Kuşum Sen NAsılsın, Nerelerdesin Aylardır

nasıl olayım hastayım işte birazcık bademciklerim şiştiydi bugün daha iyiyim kocişi uyuttum kaçtım hemen iyikide kaçmışım bende arada bıkmadan usanmadan neşeyle yumurtlamayacağız topiğine takılıyom yaa bende yok daha bi bebiş yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…