Berenli Saatler :)

Hayırlısı Canım.. Sıkma Canını..

aayyy juliiciiimm gelmişşşşş nasılsın tatlım 2 haftadır yoksun

Uçaktan korkulucak bişiy yok hayatım ya bi kalkış ve iniş sorun:13:.Ya bnde önde oturursam arabada bide ömrümden ömür gidiyo.Her pazartesi cuma abimin görev yerine gittiğimiz yol ana yol hep kamyonlar tır var çok korkuyorum yaa:18::18::18:

elifim dur senin istediklerini getirdim
Eki Görüntüle 326196

.
hoş bulduk guzeller nasılsınız bakayım yıne kaynatmışsınız bakıyorumda

iyim canım sen nasılsın

Ben sana selam vermezmiyim kuşum hiç yaa
minik kuşum
herkes hasta kızz dikkat et kendine bi hasta olduğumuzda bakanımızda yok
eşim bi çorba yaptı geçen ayy tadı kötüydü
Ama kötü diyemedim kıyamadım kız garibim yaptı emek verdi

ben yaza istanbula gidicem 6 ay'ı dolmuş olucak nasıl gidicem 14 saattlik yolu onu düşünüyorum:18:
eşime diyorum beni bayılt uçağa bindir uçaktan inene kadar ayılmayayım

Hayırlısı Canım.. Sıkma Canını..

takmamaya çalışıyom bakalım adetimin 5.günü klomene başladım sali bidaa gitcem doktora yumoşlarım ne durumda olcak bakalım iyi büyümüşlerdir inşallah arkadaşlar aranızda bu ilacı kullanıpta sonuç alan oldumu yada ne kadar sürede sonuç aldınız bu arada bende picos varmış yaa galiba ondan olmadı üstelik 4 ay progesteron 100 mg diye bi alçta kullandım oda bi halta yaramadı yaa bakalım bide bunu deniyelim nolcek görcez :18:

evet canım bulantı insanı mahvediyor bide kemik erimesi var zorla tüketicem artık süt ürünlerini
hiç sevmem normalde:106:

hıımmmmm afiyet olsun bitanemm

Canım süt çok önemli bide hamilelik döneminde.Bende sevmem süt ama arasıra içmeye çalışıyorum.Kemik erimesi için genç değil misin canım ya

Herkese selam bende geldim

H.gdin

ben yaza istanbula gidicem 6 ay'ı dolmuş olucak nasıl gidicem 14 saattlik yolu onu düşünüyorum:18:
eşime diyorum beni bayılt uçağa bindir uçaktan inene kadar ayılmayayım

Canım yaaa ben 20 senedir alışamadım uçağa her defasında tutuyo beni. Türkiye geldigimde uçağı düşününce gelmek bile istemiyorum. Bazen bende anneme diyorum beni bayiltin öyle gidelim

Canım süt çok önemli bide hamilelik döneminde.Bende sevmem süt ama arasıra içmeye çalışıyorum.Kemik erimesi için genç değil misin canım ya

canım son hamişliğimde iyi beslenemedim tabi ben beslenemeyince
bebekte kemiklerden beslenmiş son doğumdan sonra çıktı kemik erimesi
o yüzden zorlada olsa yicem artık:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…