- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Hayırlısı Canım.. Sıkma Canını..nasıl olayım hastayım işte birazcık bademciklerim şiştiydi bugün daha iyiyim kocişi uyuttum kaçtım hemeniyikide kaçmışım bende arada bıkmadan usanmadan neşeyle yumurtlamayacağız topiğine takılıyom yaa bende yok daha bi bebiş yaa off
Hosgeldin limonum nasılsınHerkese selam bende geldim
hoş bulduk guzeller nasılsınız bakayım yıne kaynatmışsınız bakıyorumda
hoşgeldin canımm
trafikten bende korkarım canım bide çok evhamlıyım otobse binince ya kaza yaparsa diye kuruyorum kafamda
yani yolculuk bitene kadar yiyip bitiririm kendimi
bide uçak fobim var hiç binmedim ama havada görünce bile panikliyorum:18:
elifim dur senin istediklerini getirdim
Eki Görüntüle 326196
hoş bulduk guzeller nasılsınız bakayım yıne kaynatmışsınız bakıyorumda
bende sana az daha küsüyodum haa bi selam bile vermedin diyeeyok yok kıyamam sana ben
nasıl olayım hastayım işte birazcık bademciklerim şiştiydi bugün daha iyiyim kocişi uyuttum kaçtım hemeniyikide kaçmışım bende arada bıkmadan usanmadan neşeyle yumurtlamayacağız topiğine takılıyom yaa bende yok daha bi bebiş yaa off
Hosgeldin limonum nasılsın
Gel tatlım beraber kaynatalim. Nasılsın fisti
Topikte salgınnnnnn varrrrrrrrrrrr
al evrenim bir dilim yaaaa
hoşgeldin sonunda tanışabilicez
HOŞBULDUM EVRENIM :) IYIM SEN NASILSIN. SANIRIM GENE AÇIM :d
Uçaktan korkulucak bişiy yok hayatım ya bi kalkış ve iniş sorun:13:.Ya bnde önde oturursam arabada bide ömrümden ömür gidiyo.Her pazartesi cuma abimin görev yerine gittiğimiz yol ana yol hep kamyonlar tır var çok korkuyorum yaa:18::18::18:
Hayırlısı Canım.. Sıkma Canını..
evet canım bulantı insanı mahvediyorbide kemik erimesi var zorla tüketicem artık süt ürünlerini
hiç sevmem normalde:106:
hıımmmmm afiyet olsun bitanemm
Herkese selam bende geldim
Daha yeni tıkandım ama burası iştahımı açmayı biliyo. Acım dedin walla sanki migdem kazındı
HOŞBULDUM NERDENSINIZ :d GEÇEN KONUŞAMADIK SANIRSAM
ben beren topikin anasıyım
20 yasındayım bekarım sen canım
ben yaza istanbula gidicem 6 ay'ı dolmuş olucak nasıl gidicem 14 saattlik yolu onu düşünüyorum:18:
eşime diyorum beni bayılt uçağa bindir uçaktan inene kadar ayılmayayım
Canım süt çok önemli bide hamilelik döneminde.Bende sevmem süt ama arasıra içmeye çalışıyorum.Kemik erimesi için genç değil misin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?