Berenli Saatler :)

Kızlar Cindrellamani izlediniz mi Evrenim bunu tavsiye ederim
Çok güzel bi film

Sen tabikiiiii
Ay o film bana komik gelmişti ya
Birazda saçmaydı

komik gibi ama degil aslinda yani o kardesinin sorunlu olmasi
yemek yiyisi ne bilim uyuyusu cocuklarin onu ezmesi en sondada olmesi ay nasil aglamistimmm sus gene aglarim

fragmana simdi baktim fena gibi degil olabilir ama yaa peki komik film onerirmisinizzz

fragmana simdi baktim fena gibi degil olabilir ama yaa peki komik film onerirmisinizzz

recep ivedik 3 hahahaah kac defa izledimmm gul gul oldumm...
diolar senin icine 3 harfli birsey kacmis oda b.k mu kacmis ne kacmis flean dior ay izleyesim geldi

korku izleyin korkuuuu..! 52:ben bayılırım korku filmleri ve gerilim filmlerine özellikle psikolojik gerilim çok heyecanlı oluyo

diolar senin icine 3 harfli birsey kacmis oda b.k mu kacmis ne kacmis flean dior ay izleyesim geldi

ayy inanirmisin receb ivediye hic bakmadim ilkine tek bakmistim ve begenmemistim acikcasi ve daha sonra cikanlarada hic ilgim olmadii ama acaba bi ilk yapip recebemi baksamm

Hahhahahahahaha ben hepsini seviyorum birle ikiyide
Bide şişko karılar mezdekenin şarkısında oynarken
Bi durun ya ortalık yanık külotlu çorabı koktu diyee
orada koptüm bende

korku izleyin korkuuuu..! 52:ben bayılırım korku filmleri ve gerilim filmlerine özellikle psikolojik gerilim çok heyecanlı oluyo

ayyyyy bende cokkk severimmmmm bana tavsiye edecegin film varmi sekermmm walla simdi hepsini birakir korkuya bakarimmm

ayy inanirmisin receb ivediye hic bakmadim ilkine tek bakmistim ve begenmemistim acikcasi ve daha sonra cikanlarada hic ilgim olmadii ama acaba bi ilk yapip recebemi baksamm
izle pisman olmassin

Hahhahahahahaha ben hepsini seviyorum birle ikiyide
Bide şişko karılar mezdekenin şarkısında oynarken
Bi durun ya ortalık yanık külotlu çorabı koktu diyee
orada koptüm bende

ben her yerde kopuom psikolokta kadina dio ya yamuk fonlu...
bide doktora birdaha sana nah baklava falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…