hmm fragmani izledim simdi dedigin gibi korkunc sanirm ama buna bakarsam yanliz bakmak zorundayim:26: acaba esimi beklesem o geldigindemi baksak bunaa
Hee berenciğim yaptı derim ne olacak sankim
49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutellayaa yinemii senn amaaa tamdaa bişeyler yerkenn görüyorum seni iyicee moralim bozuluyorrr
Kız niye ya ne alaka onu anlamadım
Daha güzel işte birbirinize sarılır izlersiniz
Aç annem kombiyi ev ısınsın:111:
ayy cokk tsk ederimmmm
gecen gun babamin penguenlere baktim yaa gercekten cok guzeldi o penguenlerr cok sevimlii walla bi an dusundum acaba bendemi beslesem penguen
limiti yok filmine esimle beraber bakmistik gercekten muhtesem bi filmdi cok begendim.. benim esim film izlemeyi cok sever ve ne zaman beraber olsak hep boyle guzel ve akilda kalacak filmler gosterir sagolsunama simdi yatiyo onada soramiyorum
o da aferim berene der
bencede eşini bekle cnmben hiç etkilenmem korku filmlerinden nerdeyse hergün korku izliyorum
bu zamana kadar beni etkileyen bi (halka) filmi bide evdeki düşman. yalnız izleme derim:13:
49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutella
kombi calissa bize bilioz acmasini dunden beri bozuk yarina kadar anca tamir olur
Kız ne bilem bozuk olduğunu
Ufo yok mu bari onu yakın kız üzüldüm bak şimdi
Çok üşüyen biri olaraktan
Bu arada hangi şehirdeydin sn
bende çok film izliyorumdaa aklımaa gelmiyoo şuanda önereblcem güzel film başkaa(evett yinee nutellaaa bu sefer gittimm 750grmlık aldımm:))küçkler hemen bitiyoo:))tweetyyyy acaip kıskanıyrum haa senii rüyamdaa bilee gördümm sevgilim 49 kilo oll yoksa senden ayrılırım dediii bende onaaa çektir gitt ozaman dedim nutellaa yemeye devam ettimm
yok anam olsa yakacaz
tr degilim yurt disindayim...soguk bi yerdeyim
kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...kararimii verdimm recoya bakacammm ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii
hahahahaahgercekmi su 5 kiloluk olsa fena olmazmis yani hani sen babanin binasindan atliyodun... benim atlamama gerek kalmadi yarina kadar donarak ölmüs olurum
kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...kararimii verdimm recoya bakacammm ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii
Ah canım kıyamam sana
helede zayıfsın ya iyice üşürsün
LEn söylesene Norveçte misin?
Söyle çebuk yeminli devlet sırrı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?