Berenli Saatler :)

hmm fragmani izledim simdi dedigin gibi korkunc sanirm ama buna bakarsam yanliz bakmak zorundayim:26: acaba esimi beklesem o geldigindemi baksak bunaa

bencede eşini bekle cnm ben hiç etkilenmem korku filmlerinden nerdeyse hergün korku izliyorum
bu zamana kadar beni etkileyen bi (halka) filmi bide evdeki düşman. yalnız izleme derim:13:

yaa yinemii senn amaaa tamdaa bişeyler yerkenn görüyorum seni iyicee moralim bozuluyorrr
49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutella
Kız niye ya ne alaka onu anlamadım
Daha güzel işte birbirinize sarılır izlersiniz
Aç annem kombiyi ev ısınsın:111:

kombi calissa bize bilioz acmasini dunden beri bozuk yarina kadar anca tamir olur

rica ederimmm kiskananlar catlasin (bkz:beren-merve)

bencede eşini bekle cnm ben hiç etkilenmem korku filmlerinden nerdeyse hergün korku izliyorum
bu zamana kadar beni etkileyen bi (halka) filmi bide evdeki düşman. yalnız izleme derim:13:

ayyyyy halka filmi benide cokkk etkilemistii buda onun gibiyseee kesin esimle beraber izlerimm canim bende cok bakarim korku filmlerine yazinda esimle beraber dabbe ye bakmistik inanilmaz korkunc bisiydi ilk defa turk sinemasinda korku filmi begenmistim hatta etkisinde kalmistim

49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutella

kombi calissa bize bilioz acmasini dunden beri bozuk yarina kadar anca tamir olur

Kız ne bilem bozuk olduğunu
Ufo yok mu bari onu yakın kız üzüldüm bak şimdi
Çok üşüyen biri olaraktan
Bu arada hangi şehirdeydin sn

bende çok film izliyorumdaa aklımaa gelmiyoo şuanda önereblcem güzel film başkaa(evett yinee nutellaaa bu sefer gittimm 750grmlık aldımm:))küçkler hemen bitiyoo:))tweetyyyy acaip kıskanıyrum haa senii rüyamdaa bilee gördümm sevgilim 49 kilo oll yoksa senden ayrılırım dediiibende onaaa çektir gitt ozaman dedim nutellaa yemeye devam ettimm

hahahahaah gercekmi su 5 kiloluk olsa fena olmazmis yani hani sen babanin binasindan atliyodun... benim atlamama gerek kalmadi yarina kadar donarak ölmüs olurum

kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...kararimii verdimm recoya bakacammm ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii

kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...kararimii verdimm recoya bakacammm ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii

hadi gule gule iyi seyirler...afiyet olsunnn her guldugun yerdede adimi anmayi unutmaaaa cüüüüüüüs ALLAH RAHATLIK VERSIN

hahahahaah gercekmi su 5 kiloluk olsa fena olmazmis yani hani sen babanin binasindan atliyodun... benim atlamama gerek kalmadi yarina kadar donarak ölmüs olurum

gerçektenn sevgilimee anlattımm odaa güldüü bide bana kadınlar kulubünü yasakladııfinaller bitsin evime gidincee atlıycamm:)))5 kiloluktaa almış arkadaşım izmrdenn getrcekk 24ündee bende onu konsere götrcem:))tabii donarsınn o kiloylaaa bak ben üşüyomuyum ısıtıyoo yağlarımm benii

kızlar bende çıkıyorum gerçekten çok güzel bi sohbetti:87::87:
iyi geceler hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…