Berenli Saatler :)

yaa kızlar sitede bi sorunmu var
10dk da bi syfyı açamadım normalde interntm hızlı diğer sitelerde sorun yok buraya gelince böyle oluyo:26:

yaa kızlar sitede bi sorunmu var
10dk da bi syfyı açamadım normalde interntm hızlı diğer sitelerde sorun yok buraya gelince böyle oluyo:26:

Evet canım bendede öyleydide düzelti şimcik.Ben sayfayı kapatıp tekrar aç belki sendede fayda eder

elifimmmmmmmmmmmmm kız sen nerelerdesin ya nasıl özlemişim msnede pek girmiyorum of nasılsın

bitanem bnde seni çok özledim.Hatta dün arayacaktım seni sonra dedim belki tanımaz falan.Ya msnde kimse olmuyor bende girmiyorum o yüzden canım ya bende seni çok özledim pek karşılaşamıyoruz

bitanem bnde seni çok özledim.Hatta dün arayacaktım seni sonra dedim belki tanımaz falan.Ya msnde kimse olmuyor bende girmiyorum o yüzden canım ya bende seni çok özledim pek karşılaşamıyoruz

canım benim geçenlerde rehberime bakarken elifcan kk yazıyodu arasammıki dedim kalp kalbe karşıymış demek ay ya
nasılsın iyimisin neler yapıyosun valaha karşılaşamıyoruz ama şu an çok mutluyum buldum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…