Berenli Saatler :)

Yerel bi radyoda bakalım ya bide arabesk ağırlıklı bir radyo o yüzden çok umudm yok.Haber veririm bitanem vermez miyim.Zaten olursa sanırım tek akrabalar dinler ayıp olmasın diye.Ya çok istedim ama geç kalmışım çekilişe sonrada mesaj attım tam başlamamştı ama yinede geç kalmışım aslında nissan söylemişti ama geçen sene biraz tatsızlık olduğu için soğumuştum açıkcası.Benim ki:26: olmadı ki tatlım.Sen ne aldın canım.Evlilik ne zaman

kizz okadarcikla uykunu aldin miiiii ben bugun hic bisi yapmadim haa bi ara bankaya gittim, bankada olmasaydi evden cikmazdim herzamanki gibii......

çok uyuyncaa salakk gibi oluyorumm bugün enerjiktimm bayağı..5e kadarr kuaföre gittim alışverişe gittimm arkadaşlarmlaa sonraa okulaa gittimm bi ara derstee uyuklar gibi oldumm amaa olsunn o dersten olduu:))

akrabalar derken bunun içinde bende varım dimi elifim
evlilikmi kız şu üniversite bitsin hele bi ama son sınıfta nişan düşünüyoruz
nişanıma bi gelme bi gelme bittin sen

evet sen beni tanidinmi bahiiiiim
senin eski nickin neydiki ben seni bildim bileli bu nickti:44::44:

Yazın değiştirdim ELFCN dı böyle yaptım.Bayağı oldu ben üye olalı tatlım buraya.Çok anlamlı değil ama türkçesi.Benim için önemli.Bu arada buzdolabin nasıl oldu aynı şey benim başıma geldi geçende

çok uyuyncaa salakk gibi oluyorumm bugün enerjiktimm bayağı..5e kadarr kuaföre gittim alışverişe gittimm arkadaşlarmlaa sonraa okulaa gittimm bi ara derstee uyuklar gibi oldumm amaa olsunn o dersten olduu:))

haklsiin aslinda canim insan sabah erken kalktiginda hep enerji ve dinamik oluyoo ohh ohhh ne guzel kuaforler alisverislerr walla bende ins onumuzdeki ay gidecem siki bi alisveris yapacam ve saci boyatacam (koca geliyoo guzel gorunmeliyim demiii) sonrada inss okula baslicamm cokkkk mutluyummm evde kala kala tam ev kadini gibi olmusummm

ALLAH RAHMET EYLESIN cope attik gitti
onceki avatarin daha guzeldi parmaklarinda cilek olan kiz

eniştene daha bişi almadım elifcim yılbaşı hediyeleriyle ugrasıyorum ona vakit kalmadı ay böyle yazdıgımı duysa kızardı yok yok kızmazdıı o pek romantik değil odundur kendisi hediye mediye sevmez

akrabalar derken bunun içinde bende varım dimi elifim
evlilikmi kız şu üniversite bitsin hele bi ama son sınıfta nişan düşünüyoruz
nişanıma bi gelme bi gelme bittin sen

Ayyy canım inş. gelme durumum olur belki bende nişanlımla gelirim.Tabikide sen de varsın bitanem yhaa.Yolladığını anladım canım jeton düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…