Berenli Saatler :)

sen beni gör ben uyku manyagıyım geceleri yatmam sabahda kalkmam yatagımı çok seviyorm
kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmam ne olcak bu halimiz bilmiyom

tüüüüüüüüüüüüüüü yaziklar olsun 1 kere bilem gelmedimmi aklinaaaa

ay site yavasti deli oldummmama geldimmm
yaaaa ne yapimm film okadar komiktikiii hic bisi aklima gelmedikiiiii
hosgeldin canimmmm

Son düzenleme:

okulmuuu yaa bizz bitsin diyee uğraşıyorzz sizdee okumayaa off yer değiştrelimmii:))baktım kilolarmdan kurtulamıyrum gidiyim az bakım yaptrymdaa ilgiyi başka taraflara çekiyim dedimm:)))

kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmam ne olcak bu halimiz bilmiyom

hosgeldin canimmmm

yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
eslemliva miyabaaa unutmadim seni yine caycilik yapiyonnn

hosgeldin canimmmm

valaha bende bilmiyorum canım ama bu halimiz değişmez bence

senin eşin ankarada canım nişanda ankarada olcagına göre sende gelmezsen küserim

ayyy kizzzz gelmeyii cokk isterim soyle kocisle karsilikli gobek atariz gercii bizimki sevmiyo oynamayida neyse eee nisan ne zamann

ALLAH RAHMET EYLESIN cope attik gitti
onceki avatarin daha guzeldi parmaklarinda cilek olan kiz

ya bizim burasıda çok soğuk dolap çalışmamış buzluktakiler hep gitti kurban etleride vardı
Bulursam yaparım şekerim o avatarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…