Berenli Saatler :)

iyi olmaya çalışıyorum tatlımm durup durup herşeye ağlıyorum ya sinir oluyorum kendime

hoşgeldin canıımmm

tatlımm ben hiç giremiyorum ki siteye programmı yükleniyor anlamadımki:26:

ama doğal canım hormonların yüzünden böylesin vuslatcım

iyiym canım sen nasılsın bakalım minik bıdık nasıl çok tatlı ya maşallah

hoşgeldin elifcim meleze aldıgın hediyeleri çok beğendim melezgüzel o bluzu giysede görsek ya

çok mersi beğenmenize sevindim.Ayy bende çok merak ediyorum

hoşgeldin canıımmm

hoşbulduk ablam nasılsın

bereniimmm, elifiiimmm aldığınız hediyelere baktım biraz önce süper şeyler

çok teşekkür ederim ablacığım çam sakızı öğrenci armağını anca bu kadar oluyo işte

Son düzenleme:
anneniz olarak çatlama hakkımı kullanıyorum melezgüzel o bluzu giyipte resim çekmezse çatlarım

şöyle güzel kayısılı yeşil çay isteyen var mı ben aldımda kendime isteyen varsa hemen hazırlayım

Sizler için canlarım

[video=youtube;FXABN2rT1Uk]http://www.youtube.com/watch?v=FXABN2rT1Uk&ob=av2e[/video]

Bu saatte çekecek kimse olmadığı için kendi kendimi çektim kızlar resimlerin kusuruna bakmayın

Önce bi boydannnn

Yarasa uçunca nasıl oluyomuşşşşş

Bu da banyo aynasından

Elifciimm tekrarr çokkkkkk teşekkür ediyorum

Rica ederim tatlım çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullan gelinliğine eş olsun Kolyeyi abim beğendi ben başka beğenmiştim zincirli halka halka kolye abim daha güzel dedi ama gerçekten bu kolye daha şık durdu

Çok saol güzelimmm Kolyemi çok beğendimmm hem uzun kolyelere hem de kelebeklere bayılıyorummm hatta
buna benzeyen kelebekli bi küpem varr takım oldular Ama daha da önemlisi düşünmüş olmuş tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…