Berenli Saatler :)

ben geldim ama gidicem eşim kızıyor giremiyorum bişeye bakıp çıkıcam dedim ona
çok özledim siziiiii

Hoşbuldum güzelim,ayy insanın evi gibisi yokmuşş

Görüşürüz yarın nasipse,,ya Beren dua ette kutu bulayım yaa,kutu olmazsa diye korkuyom

Hadi bakalım iyi muhabbetler sizeee

canım bakkaldan iste bir kutu marketlerde dolu koli kutu var al onlardan bi tane kapla güzelim
hadi iyi geceler sana canım

kızçelerim ben sizi çözdüm valaha çözdüm dün gece hiç sohbet etmemişsiniz ananız gelmedi diye ama bu gece teker teker dökülüyosunuz

Selam kızlar ama Nalet olsun bu hayatta nalet olsun dünyaya yine göremiyorum son sayfayı

ya gitme yaaaaaaaaaaa

canım benimm telefondan girim dedim ona bişey diyemezdi ama onuda beceremedim
giriş yap butonunu tıklıyorum hiçbişey olmuyor aynı sayfa açılıyor yine :26:bilen olsada yardım etse bana telden girerdim ne güzel

Berenim cok sağl kuzucugum.
eslemliva tatlim tsk ederim bitsnem.
naber vuslat ablacim umarim iyisindir.

Biri benimi cagirdi acaba?

Ablamlar bizdeydi yegenimi getirnidi o kadar tatliki anlatamam. Biraz kendime geldim.

giriş yap butonunu tıklıyorum hiçbişey olmuyor aynı sayfa açılıyor yine :26:bilen olsada yardım etse bana telden girerdim ne güzel

ah vuslatcım telle girmek bir işkence burda bilen kızlar varsa anlatsın bende pek bilmiyorum
nasılsın iyimisin

Ablamlar bizdeydi yegenimi getirnidi o kadar tatliki anlatamam. Biraz kendime geldim.

ben çağırdım ya
ofeliya ofeliya diye çok bagırdım

Tatlim bende tele girdiyim icin cok zor oluyor.

iyiyim bitanemm sen nasılsınn

ah vuslatcım telle girmek bir işkence burda bilen kızlar varsa anlatsın bende pek bilmiyorum
nasılsın iyimisin

iyi olmaya çalışıyorum tatlımm durup durup herşeye ağlıyorum ya sinir oluyorum kendime

heh geldim aranıza tekrar miribaaa

hoşgeldin canıımmm

Tatlim bende tele girdiyim icin cok zor oluyor.

tatlımm ben hiç giremiyorum ki siteye programmı yükleniyor anlamadımki:26:

bereniimmm, elifiiimmm aldığınız hediyelere baktım biraz önce süper şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…