Berenli Saatler :)

kızlar son durum bu

mavixcadı
hediyeleri geldi
melezgüzel hediyeleri geldi
ceyda hediyeleri geldi ama fotolar yok
eslemliva hediyeleri geldi ama fotolar yok

beren : mavixcadıya yolladı
backwood : melezgüzele yolladı
twest : eslemlivaya yollaadı
ofeliya: ceydaya yolladı

kız ben heycandan ölücem nasıl buluşcaz senle bol bol foto çekinirz faceye koyarız kızçelerimde görür

kız bıde bana sor.nasıl tanıyıcgız bır bırımızı.ben arabayı nereye cekıcem orda.bol bol cekerız makınamıda getırecem merak etme

kız bıde bana sor.nasıl tanıyıcgız bır bırımızı.ben arabayı nereye cekıcem orda.bol bol cekerız makınamıda getırecem merak etme

bu buluşma gerçekleşemez Çünkü kıskanırım
karanfil takın gerçi o çok klişe siz orkide takın zengin gösterir

Son düzenleme:

bende getircem makinayı offf valaha tanırız yaa ben seni hemen tanırım
ay şimdiden bayılmaya başlıcam ben:26:

kızlar giremiyorum bir türlü ya bizim bıcırık büyüdükçe daha cok yoruyor beni yataga kendimi zor atıyorum ne yapıyonuz hediyelerinize bakıyodummm hepsi cok güzellll berencim aldıklarına bayıldım hemen özel mesajla adresimi yolluyorum sana

bende getircem makinayı offf valaha tanırız yaa ben seni hemen tanırım
ay şimdiden bayılmaya başlıcam ben:26:

yemın ederım ben daha cok heyecanlıyım.tanırmıyız kız?benım numaraam vr zaten sende.ne gıyınıcıksın

beğenmene çok sevindim canım at at adres sana neler yollarım neler
demek eymen çok yoruyor seni ha
özledik valaha kız seni

yemın ederım ben daha cok heyecanlıyım.tanırmıyız kız?benım numaraam vr zaten sende.ne gıyınıcıksın

ne giyinicem? ne yicez? neler konuşcaz? neler hissetcez? bu sorular hakkında hiç bir fikrim yok ofeliyam heyecandan bişi düşünemiyorum

neden kızzzzz?
sende gelsene o zaman

samsun ankara 6saat ama buradan köyden samsun paha biçilemez.Yaa az param olsa birazda bilsem ankarayı gelirim yaa 6saat ne ki uçakla 20dakika zaten

:92::92::92:

Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…