kızlar son durum bu
mavixcadı hediyeleri geldi
melezgüzel hediyeleri geldi
ceyda hediyeleri geldi ama fotolar yok
eslemliva hediyeleri geldi ama fotolar yok
kız ben heycandan ölücem nasıl buluşcaz senle bol bol foto çekinirz faceye koyarız kızçelerimde görür
kız bıde bana sor.nasıl tanıyıcgız bır bırımızı.ben arabayı nereye cekıcem orda.bol bol cekerız makınamıda getırecem merak etme
bu buluşma gerçekleşemezÇünkü kıskanırım
kız bıde bana sor.nasıl tanıyıcgız bır bırımızı.ben arabayı nereye cekıcem orda.bol bol cekerız makınamıda getırecem merak etme
bu buluşma gerçekleşemezÇünkü kıskanırım
Gidip basalım mı kız olay yerini
Gidip basalım mı kız olay yerini
bende getircem makinayı offf valaha tanırız yaa ben seni hemen tanırım
ay şimdiden bayılmaya başlıcam ben:26:
beren : mavixcadıya yolladı
backwood : melezgüzele yolladı
twest : eslemlivaya yollaadı
ofeliya: ceydaya yolladı
kızlar giremiyorum bir türlü ya bizim bıcırık büyüdükçe daha cok yoruyor beni yataga kendimi zor atıyorum ne yapıyonuz hediyelerinize bakıyodummm hepsi cok güzellll berencim aldıklarına bayıldım hemen özel mesajla adresimi yolluyorum sana
yemın ederım ben daha cok heyecanlıyım.tanırmıyız kız?benım numaraam vr zaten sende.ne gıyınıcıksın
Ben asayişten kızını dövmeyen dizi döver masasından bu buluşma gerçekleşemez hade hade evlere dağılın deriz
neden kızzzzz?
sende gelsene o zaman
allah olay var
kızlar giremiyorum bir türlü ya bizim bıcırık büyüdükçe daha cok yoruyor beni yataga kendimi zor atıyorum ne yapıyonuz hediyelerinize bakıyodummm hepsi cok güzellll berencim aldıklarına bayıldım hemen özel mesajla adresimi yolluyorum sana
tatlım başka kimler vardı çekilişte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?