allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusunne giyinicem? ne yicez? neler konuşcaz? neler hissetcez? bu sorular hakkında hiç bir fikrim yok ofeliyam heyecandan bişi düşünemiyorum
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun
eslemliva ceyda melez güzel mavişcadı evrenim bunlar hediyelerini göndermeyenler bide sen canım
ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver
ikinizde heyecanlısınız buluşmayın heyecan kalbe çok zararlı
ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim
hıımmm 4 kişiden biri acabaa hangisiiii:26:
tamam oglumla sız takılın bende eve gıderım
ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver
ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim
kumpir yiyin kumpir en güzeliii
kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..
içimden söylemek geliyo ama söyleyemiyorum
kumpir yiyin kumpir en güzeliii
kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..
yerimde duramıyorumsöyle söyle söyleee aslında içlerinden iki kişiden birinin olmasını isterdimm
ablam fikir verme ac kalsınlar bırak
ayy ofeliam çok tatlısın yaa
canım arkadaşım oa senın tatlılıgın canım benım
yerimde duramıyorumsöyle söyle söyleee aslında içlerinden iki kişiden birinin olmasını isterdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?