Berenli Saatler :)

ne giyinicem? ne yicez? neler konuşcaz? neler hissetcez? bu sorular hakkında hiç bir fikrim yok ofeliyam heyecandan bişi düşünemiyorum
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun

allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun

ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver

ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim

ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver

ikinizde heyecanlısınız buluşmayın heyecan kalbe çok zararlı

ben kesin bayılırım
tamam oglumla sız takılın bende eve gıderım

ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim

kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..

bişiler yesek olmazmı elifim
[/QUOTE]

birer simit ayran yiter[/B]

güzel kızlarım
bugün sabah 6 da kalktıgım için acayip uykum var
yatmak zorundayım gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…