Berenli Saatler :)

kızlr baen cıkıyorum.cok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar saızalerı cok sevıyorum.yrın akonuşuruz llaaha emanetaa olun

canım senin katilin bütün hediyelerini hazırlamış aklın kalmasın bal kaymak biri senin katilin
vuslat ablamıı melezmiii kimkii ayy bilemedimm çatlıycammmm vallaaaaa ortadann ikiyeee
kız ben heycandan ölücem nasıl buluşcaz senle bol bol foto çekinirz faceye koyarız kızçelerimde görür
keşkeeeeee ayın 17sindee buluşsanızzda bendee gelsemm ankarayaa gelicemm 17 18 19undaa ordaymm pekk bilmyrm ankarayıı ama sora sora bulurdum sizii

iyi geceler ablam bende çıkıyorum allah rahatlık versin

Merabayın

Kızlar gece gelemedim,az önce okudum topiği

Kurbancığım hediyeleri göndermiş ama ulaşmadı bana:26:

Gönderdiğini duyunca netten bulunduğum yerdeki tüm kargo şirketlerinin numarasını bulup aradım Hiçbiri yok dedi:18:

En son pttyi aradım,oda barkot neyin istedi bilmiyom dedim Arkadaşım göndermiş kargo takipten bakmış gelmiş olması gerekiyo dedim,geldiyse gelin alın dedi,bi dövmediği kaldı kaba adam nolcakk Kocam gelince söyliyim de onu görsün

Kurbancığım hangi kargoyla gönderdin ayy lütfen ulaş bana,çatlıyom meraktan,çok heyecanlıyım hediyelerime kavuşmak içinn

Benımkıde ulaşmamış nlamdım.cyd86 burdmısın canım

Buradayım canım. Kargo firmasını aradım az önce, ben 6 ay önce yeni evime taşındım biliyorsunuz Yurtiçi Kargo'nun sisteminde benim adımı girince eski adresim çıkıyormuş o yüzden eski adresimi girmişler. Ben de dedim ki sonuçta gönderen kişi benim yeni adresimi yazmış siz neden sisteme göre hareket ediyrosunuz ki? Ayrıca madem sistemde kayıtlı elinie gelen kargo adresiyle bi karşılaştırın yani bakalım aynı adres mi diye, belki isim benzerliği var. Neyse hata olmuş kusura bakmayın dediler. Yarın teslim edeceklermiş canım geldiğinde fotoğraflayıp ekyeceğim topiğe

bitanem vallah benım hatam dıyıl.ben berenın verdıyı adrese yollamışdım.kusur bkma artık.senıde yordum.inşallh beyenırsın guzle arkdaşım.ama kutu bulmadım bunun ıcın cok ama cok ozur dılerım.her sey golnunce olur.bu arada cok gecmiş olsun bıtanem şimdi nsılını?

Canım benim tabii ki senin hatan değil. Sen doğru adresi yazmışsın, kargo firması benim sistemde görünen eski adresimi yazmış yani hata onlarda. Beğenmez olur muym hiç, şimdiden çok teşekkür ederim.
Kazanın üzerinden 1 hafta geçti canım Allah'a şükür daha iyiyim. Başım,kolum ve omuzum hala ağrıyor tabii ilaç kullanıyorum zaten doktor 1 ayda ancak geçer demişti. En çok sağ tarafıma yatmayı özledim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…