evet canım ya haklısınn bizsiz buluşuyorlarr5-6 tane hamburger yiyinn şişinnn
güzel kızlarım
bugün sabah 6 da kalktıgım için acayip uykum var
yatmak zorundayım gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler iyi sohbetler
canım arkadaşım oa senın tatlılıgın canım benım
ablacım san da yollayalım mı kumpir
kızlr baen cıkıyorum.cok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar saızalerı cok sevıyorum.yrın akonuşuruz llaaha emanetaa olun
güzel kızlarım
bugün sabah 6 da kalktıgım için acayip uykum var
yatmak zorundayım gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler iyi sohbetler
kızlr baen cıkıyorum.cok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar saızalerı cok sevıyorum.yrın akonuşuruz llaaha emanetaa olun
şşşştttt niye ses yoookkkk:44:
elifimm bende yatıyorum iyi geceler canımm
öpüyorum bitanemmm
vuslat ablamıı melezmiii kimkii ayy bilemedimm çatlıycammmm vallaaaaa ortadann ikiyeeecanım senin katilin bütün hediyelerini hazırlamış aklın kalmasın bal kaymak biri senin katilin
keşkeeeeee ayın 17sindee buluşsanızzda bendee gelsemm ankarayaa gelicemm 17 18 19undaa ordaymm pekk bilmyrm ankarayıı ama sora sora bulurdum siziikız ben heycandan ölücem nasıl buluşcaz senle bol bol foto çekinirz faceye koyarız kızçelerimde görür
iyi geceler ablam bende çıkıyorum allah rahatlık versin
Benımkıde ulaşmamış nlamdım.cyd86 burdmısın canım
buradayım canım. Kargo firmasını aradım az önce, ben 6 ay önce yeni evime taşındım biliyorsunuz yurtiçi kargo'nun sisteminde benim adımı girince eski adresim çıkıyormuş o yüzden eski adresimi girmişler. Ben de dedim ki sonuçta gönderen kişi benim yeni adresimi yazmış siz neden sisteme göre hareket ediyrosunuz ki? Ayrıca madem sistemde kayıtlı elinie gelen kargo adresiyle bi karşılaştırın yani bakalım aynı adres mi diye, belki isim benzerliği var. Neyse hata olmuş kusura bakmayın dediler. Yarın teslim edeceklermiş canım geldiğinde fotoğraflayıp ekyeceğim topiğe
bitanem vallah benım hatam dıyıl.ben berenın verdıyı adrese yollamışdım.kusur bkma artık.senıde yordum.inşallh beyenırsın guzle arkdaşım.ama kutu bulmadım bunun ıcın cok ama cok ozur dılerım.her sey golnunce olur.bu arada cok gecmiş olsun bıtanem şimdi nsılını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?