iyilik cnım sen nsılsın?
ablacım bu seferlik öyle oldu yaa
tamam cnım bk.
he bu arada ben sıze yegenımın resmını gorsettım mı?bkın bu da dunyalar tatlısı melisammmEki Görüntüle 345138
ikizimmm nasılsın canım yaaa
sagol ablacım allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun aminnmaşallahh canımm Allah nazarlardan saklasınn
iyiyim canım sen nasılsın....pek karşılaşamıyoruz...
kızlar boğazlarım nası kötü nasıl ya yanıyor yutkunamıyorum hiç iyi değilim
iyiymm şükürler olsun canım ya.Senin küçükler nasıl sen pek girmiyorsun sanki sohbete.Julia da pek aktif olmuyo sanki artık demi ondanda karşılaşamıyoruz
iyiler canım sağol..okula gidiyorlar...bayağı yoğun oluyorum bende... ara ara giriyorum kk ya.... julia yok bayağıdır koptu burdan... belkide farklı topiclere girince karşılaşamıyoruz..:44:birde eskisi kadar geç vakitlerede kadar oturmuyorum. .en fazla 1e kadar..
noldu yine ses kesildi:26::26:
ablam pazartesi salı alırsın hediyelerini tek benle şeyma kaldı
tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyiiCanım iki gün oluyodur heralde hatırlamıyorum net..Senin buraya yazdığın gecenin ertesi günü aradım ben..Barkot numarası sordu bana,bende bilmediğim için bilmiyom dedim...
Bende baktım canım,öyle gözüküyo evet..Aramaları gerekiyo niye haber vermiyolar anlamış değilim,ne biçim görev anlayışıdır bu..
Ordakiler aradımı tekrar Kırıkkaleye gelince seni?
ablam pazartesi salı alırsın hediyelerini tek benle şeyma kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?