tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyii
eslemde kaldı amaaa onunkii şanssızlıktannn
ayyy canım hayırlı olsun nişan resmi bekliyoruz ona göree.Ayy çok heyecanlandım inş. bizde yaşayacaz demi bunları.Maşallah işleride hemen oldu kardeşinin canım yaa
tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyii
eslemde kaldı amaaa onunkii şanssızlıktannn
öncee benim yaşamm lazımdı amaa çok kıskandım yaaaaatarm birazdann bikaçtanee fotoo
öncee benim yaşamm lazımdı amaa çok kıskandım yaaaaatarm birazdann bikaçtanee fotoo
hoşşbuldukk ablacımmmmmhoşgeldiinn tweestiimm
ayy canım olsun ya hayırlısı olsun kardeşinn kaç yaşında
Selam kızlar,geberiyom yorgunluktan
hoşşbuldukk ablacımmmmm
22 yaşında canımmm
hoşgeldiinn bitanemmm
Hoşbuldum tatlım,hediyelerin kargoya verildi bugün
hoşgeldn canım.Hayırdır ne oldu
hoşgeldn canım.Hayırdır ne oldu
oo çok erken değil mi canım ya tabi siz daha iyi bilirsinizde.O zaman 2 sene içinde evlenmem lazım
Hoşbuldum tatlım
Sorma yaff,mutfağı temizledim..Yarın kahvaltıya misafirlerim var,akşam yemeğinede kalacaklar büyük ihtimal
Bişeyler hazırladım canım çıktıTemizlik yapıcam bide bakalım yetiştirebilcek miyim hepsini
erken değil tatlımm askerliğini yaptı işi gücüde tamamm zatenn evi arabasıda varr bi düzeni olsun yoluna baksınn
Hoşbuldum tatlım
Sorma yaff,mutfağı temizledim..Yarın kahvaltıya misafirlerim var,akşam yemeğinede kalacaklar büyük ihtimal
Bişeyler hazırladım canım çıktıTemizlik yapıcam bide bakalım yetiştirebilcek miyim hepsini
yetiştirirsin canım gelenlerde odun değil ya yardım eder heralde:26::26:.
ofelianında oğlu çok tatlı maşallah yaa
yetiştirirsin canım gelenlerde odun değil ya yardım eder heralde:26::26:.
Doğru söylüyosun canım.Evde kaldık kızz çabucak evlenelim
senin gelenin gidenin çok oluyor heralde canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?