Berenli Saatler :)

Geçmiş olsun sanada bitanem.Ben şimdi çıkıyorum annem bakacakmış pcye.Kalkınca gene gelirim canım

canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa ayy cok heyecanlandim bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim
gecmis olsun ablacimmm

gecmis olsun berencim

içiyorum tivitim ama nafile
sen neler yaptın bugün

balli sut ic basl yoksada sekerli ic bakalim,
bende gec uyandim kalktim ortaligi topladim evi supurdum,
yemek yaptim esimi ise gonderdim bulasiklari yikadim simdi oturuom iste yetenek sizsinizi izliyorum,
arada facede o oyuna bakiom ama cozemedim bi onu keske turkce olsaydi
sen neler yaptin bakiyim kuzum ya hasta hasta:18:

ay sorma bende çözemedim o oyunu ama sardı beni bırakamıyorum türkçe olmadıgından birşey anlamıyorum bide benim kız sürekli ağlıyor susmuyor napcagımı şaşırdım
bende sabahtan hastaneye gittim kan verdim canım 4 tüp kan aldı doktor b12 vitamini eksikliğinden şüpheleniyor yarın sonuçlar çıkcak işte bide eniştenle buluştum yarın yatıcam evde o yüzden sevgililer gününü bugün kutladık bizbana beyaz bir kazak almış çok beğndm hemen giydim sonrada eve geldim canım ama uyuyamıyorum boğazlarım yüzünden

ben benim kizdan bisey anlamadim,
boyna ellerini yikiyo lavaboya gidiyor bi totosunun uzerinde oturmadi
ay INSALLAH birsey cikmaz cnm gecmis olsun ALLAH sifa versin(AMIN)
demek eniste bugun verdi hediyesini güle güle kullan sen ona ne aldin bakiyim,
dedigim gibi bide balli süt ic bakalim yada sekerli iyi gelir INSALLAH...
bogaz agrisi zor ya benim gecen oyleydi fena fena...

benim kızda sürekli gezmek istiyor çıldırcam
fena ama ne fena tivitim dün gece sabaha kadar pencerenin önünde dışarıyı izledim napim uyuyamıyorum
allah herkese sağlık sıhat versin gerisi önemli değilmiş ya

AMINcanim aynen oyle canim ya önce saglik,sihhat...
bogazinida sicak tut bari esarp felan varsa sal falan dola boynuna :26:

ben bogazim agridiginda oyle yaparim,
sen sar bogazini ama fazla skmadan bol olsun ama sicak tutsun diye,
bide sekerli süt ic sicak sicak bakalim iyi gelir iNSALLAH

hemen boğazımı sarıyorum tivitim allah razı olsun kız bence bu sene senin bebeğin olcak içime doğuyo hemde kız

hemen boğazımı sarıyorum tivitim allah razı olsun kız bence bu sene senin bebeğin olcak içime doğuyo hemde kız

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM(AMIN)
ay INSALLAH INSALLAH vuslat abladan sonra benim bebeimlede teyze olursun

berenim balli sicak cay iyi gelirmis,netten bakiyorumda,
birde tuzlu suyla gargara yap bogazina yarim bardak suya 4 te bir corba kasigi tuz konuyormus...
ben bakayim baska neler varmis :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…