Berenli Saatler :)

Kizlarrrr kocisimi uğurladım( Offf şimdiden cokkk özledim.

Bu arada katılım kim yaaa meraktan catlicam. Söyleyin artikkkkkkkkkkkk

canim benim Allah kavustursun senin katilin ceyda sanirim:26: geriye baska kimse kalmiyor tatlim

aa aaa.. tatlim neden hemen donuyorsun ki

Ceydam mı katılım:))) ben cumaya gidiyorum ins yetişirim paketime.
Benim okulum var ve bı hafta izin vermediler o yüzden böyle oldu.
Bu arada ablacim bebisim nasil buyumusmu:))

Ceydam mı katılım:))) ben cumaya gidiyorum ins yetişirim paketime.
Benim okulum var ve bı hafta izin vermediler o yüzden böyle oldu.
Bu arada ablacim bebisim nasil buyumusmu:))

anladim canim insaklah yetisir canim hediyen bebis iyi tatlim 11 haftalik oldu buyumeye basladi pantolonlarima sigamiyorum

burdayimm tatlimmm burdayimm ahhh insanin evi gibisi yokk ne cok ozlemisim yatagimiiii

kocamida ozlicem ama ins dayanirim onun yoklugunaa

yatağına kavuşmana sevindim canım ama eşinin gitmesine üzüldüm

selam sekerler bende hediyelerimi aldim katilim eslemliva

İyiymm ablam sen nasılsın.Annem geldi oturuyoruz çay içiyoruz

ayy bayılazammmm ne kadar sıkıcı bır günnnnnnn aman allahımm sıkıntıdan resım yüklüorum buraya kafamda var bırazzz vallahh

bende iyiyim tatlim afiyet olsun canim benim kavusmussun annecigine

Kavuştum ablam yaa.Ablam çocukların resmini kaldır yaa çekiliş topiğinden nazar değecek valla çok güzeller.
Ablam annemle konuştuk eğer ben bi işe girebilirsem tabi girdiğim zaman orduya gelicez senin için çok anlattım anneme sizleri seni falan dedim anne ben işe girincen bi cumartesi gider buluşuruz bi çay içer geliriz

Son düzenleme:
canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa ayy cok heyecanlandim bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim

canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa ayy cok heyecanlandim bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim

İyi geceler ablam.Geçmiş olsun benim yerime kuzuları tek tek öp ablam

ben geldim kızlar dün gece gelemedim hiç iyi değildim bademciklerim şiş uyuyamıyorum ateşimde yüksekti sürekli sıcak şeyler içiyorum ama nafile bu arada sabah 4 tüp kan istedi doktor verdim aç karnına sonuçlar yarın çıkıcak b12 vitamini eksikliğinden süpheleniyor hadi hayırlısı bakalım sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…