Kim söyledi İstanbul'u iyi bildiğimi
Ne zaman geliyorsun kız İstanbul'a
Backwood kesin oyuna dalmıştır
Ofeliya çocuğuyla ilgileniyordur
Evrenimde eşiyle msnde görüşüyordur kesn
bu gun oyrendıler canım tedavıye hemen başlayacaklarmışş
bu gun oyrendıler canım tedavıye hemen başlayacaklarmışş
elifim sana istek yolladim geldimi civi icin
elifim sana istek yolladim geldimi civi icin
Ulen bırakın şu oyunu yahu çivinizede sıvanızada ha uff
Nisan gibi gelme niyetimiz var canım allahtan birşey olmasa.Benim iş durumu var işte o olmasa uçak biletlerini alacaktık ama pat diye olur bide iş işi kalır elimizde bilet.
Kayınvalideni gezdirdin yaaa canım biliyosundur diye düşündüm biz avrupa yakasına geliyoruz
yok tatlım ya muhteşem yüzyıl topiğine daldım
Selam bitanem nasılsın.Hayırdır inş. ne tedavisi
kizim wc yok ölsünmü kiz skntidan
Ay wc dedin de ben ir wcye gideyim
Aman sanal şey zaten bir şey olmaz altına kaçıracak sanki
kizim wc yok ölsünmü kiz skntidan
Hee valla iyi biliyorum bize misafir geldiği vakit hep ben gezdirirm canikom
Biz anadolu yakasındayız tatlişkom.beklerim buyur gel benim evimede inşallah
Ayy sende mi seyrediyorsun o uyduruk diziyi:120:
prostat olacak senin kız
mecburen mecburen mecburuyetten annemler izliyo canım bende izliyorum çok saçma geliyo ama napam
Hımm anadolu yakasına geçmiyoruz canım biz ya.Bizim fixx belli eyüp sultan, eminönü, mısır çarşısı, galata köprüsü, sonraa ne camisiydi yaa ayasofyanın karşısındaki oraya gidiyoruzz
Bizimkiler pek bilmiyo zaten yengemle annemle geziyoruz onlarda genç gibi olmuyo anca cami geziyoruz türbe geziyoruz tamam gezelimde azıcık istiklal falan yapsak bebek nişantaşı falan
İyi akşamlar herkese kızlar valla iki bayan muhabbetine hasret kaldım çoktandır tv filanda izleyemiyorum bende böyle nette takılıyorum eşim dizi izletmiyo :)sıkıldım sohbete dahil olabilirmiyim
süleymaniye camii
hoşbulduk backwood iyi akşamlar.tv de kuzey güney vardı arada bir ona bakardım bu akşam oda yok genelde her akşam böyleyim çok sıkıldım sohbet edeceğim kimsede yok eşimde sağolsun yatana kadar tv izler napayım
Ben konyada yaşıyorum buraya gelin geldim
Biz her akşam buradayız canım gel bekleriz bu gece ıssız olduğuna bakma bu akşamlık böyle ıssız.Sen nereden canım
Ben konyada yaşıyorum buraya gelin geldim
çevrem pek yok tanıdığım yok şurda bari iki muhabbet edeyim dedim şiştiiimm
hiçte alışık değilimdir böyle yalnızlığa dışa dönüğümdür eşim iyidir hoştur akşam tv izler bana da izletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?