Berenli Saatler :)

ofeliya cok gecmis olsun canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Kim söyledi İstanbul'u iyi bildiğimi
Ne zaman geliyorsun kız İstanbul'a

Nisan gibi gelme niyetimiz var canım allahtan birşey olmasa.Benim iş durumu var işte o olmasa uçak biletlerini alacaktık ama pat diye olur bide iş işi kalır elimizde bilet.
Kayınvalideni gezdirdin yaaa canım biliyosundur diye düşündüm biz avrupa yakasına geliyoruz

Backwood kesin oyuna dalmıştır
Ofeliya çocuğuyla ilgileniyordur
Evrenimde eşiyle msnde görüşüyordur kesn

yok tatlım ya muhteşem yüzyıl topiğine daldım

bu gun oyrendıler canım tedavıye hemen başlayacaklarmışş

Selam bitanem nasılsın.Hayırdır inş. ne tedavisi

ayyyyyy kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr patlicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

offf offff cokkk sikiliyorummmm

Hee valla iyi biliyorum bize misafir geldiği vakit hep ben gezdirirm canikom
Biz anadolu yakasındayız tatlişkom.beklerim buyur gel benim evimede inşallah
Ayy sende mi seyrediyorsun o uyduruk diziyi:120:

İyi akşamlar herkese kızlar valla iki bayan muhabbetine hasret kaldım çoktandır tv filanda izleyemiyorum bende böyle nette takılıyorum eşim dizi izletmiyo :)sıkıldım sohbete dahil olabilirmiyim

kizim wc yok ölsünmü kiz skntidan

prostat olacak senin kız

Hee valla iyi biliyorum bize misafir geldiği vakit hep ben gezdirirm canikom
Biz anadolu yakasındayız tatlişkom.beklerim buyur gel benim evimede inşallah
Ayy sende mi seyrediyorsun o uyduruk diziyi:120:

mecburen mecburen mecburuyetten annemler izliyo canım bende izliyorum çok saçma geliyo ama napam

Hımm anadolu yakasına geçmiyoruz canım biz ya.Bizim fixx belli eyüp sultan, eminönü, mısır çarşısı, galata köprüsü, sonraa ne camisiydi yaa ayasofyanın karşısındaki oraya gidiyoruzz
Bizimkiler pek bilmiyo zaten yengemle annemle geziyoruz onlarda genç gibi olmuyo anca cami geziyoruz türbe geziyoruz tamam gezelimde azıcık istiklal falan yapsak bebek nişantaşı falan

süleymaniye camii

hoşbulduk backwood iyi akşamlar.tv de kuzey güney vardı arada bir ona bakardım bu akşam oda yok genelde her akşam böyleyim çok sıkıldım sohbet edeceğim kimsede yok eşimde sağolsun yatana kadar tv izler napayım

süleymaniye camii

hehh işte orası bide.Sende iyi biliyinnn İst. heralde

Biz her akşam buradayız canım gel bekleriz bu gece ıssız olduğuna bakma bu akşamlık böyle ıssız.Sen nereden canım

Biz her akşam buradayız canım gel bekleriz bu gece ıssız olduğuna bakma bu akşamlık böyle ıssız.Sen nereden canım
Ben konyada yaşıyorum buraya gelin geldim
çevrem pek yok tanıdığım yok şurda bari iki muhabbet edeyim dedim şiştiiimm
hiçte alışık değilimdir böyle yalnızlığa dışa dönüğümdür eşim iyidir hoştur akşam tv izler bana da izletmez

Bende samsundan tatlım 20yaşındayım bekarım öğrenciyimm.Menmun oldum tanıştığıma biz her akşam buradayz mutlaka bekliyoruz ona göre

Ben çıkıyorum kızlar hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…