Bende samsundan tatlım 20yaşındayım bekarım öğrenciyimm.Menmun oldum tanıştığıma biz her akşam buradayz mutlaka bekliyoruz ona göre
Ben çıkıyorum kızlarhepinizi
hehh işte orası bide.Sende iyi biliyinnn İst. heralde
Biz her akşam buradayız canım gel bekleriz bu gece ıssız olduğuna bakma bu akşamlık böyle ıssız.Sen nereden canım
Jben geldim kimse yokmu mervecim tivitcim tsk ederjm kizlar.vuslat abla nasilsin.oglumda uyumuyor ya.telden de girmej zaten bir dert
Kızlar naber,ay kimse yok mu bugün:26:
Yaa hastaneye gittik ya kocam için,kan testinde bişey çıkmadı çok şükür..Ama doktor başka bir ile sevketti emar için,yarın sabah erkenden gidicez nasipse,çok korkuyorum dua edin nolur bişey çıkmasın
canım benim korma birşey çıkmaz Allah'ın izniyle inşallah
sıkma canını tatlımm
Amin ablacım inşaallah,eksik etme dualarını..Canım kocam çağırıyo ben çıkıyorum,yarın inşaallah hayırlı haberlerle gelirim,Allah'a emanetsiniz
canim ALLAHIN IZNIYLE BIRSEY CIKMAZ INSALLAHKızlar naber,ay kimse yok mu bugün:26:
Yaa hastaneye gittik ya kocam için,kan testinde bişey çıkmadı çok şükür..Ama doktor başka bir ile sevketti emar için,yarın sabah erkenden gidicez nasipse,çok korkuyorum dua edin nolur bişey çıkmasın
twitiiiiimmm nerdesin yardım et oyunu anlamıyorumm deli olucamm
kız sürekli yiyip wcye gidiyor kendi kendine eşya almak için tamir için napcam
tamir yap deyince satın al sayfası çıkıyor kredi kart nosu istiyorr:26:
prostat olacak senin kız
mecburen mecburen mecburuyetten annemler izliyo canım bende izliyorum çok saçma geliyo ama napam
Hımm anadolu yakasına geçmiyoruz canım biz ya.Bizim fixx belli eyüp sultan, eminönü, mısır çarşısı, galata köprüsü, sonraa ne camisiydi yaa ayasofyanın karşısındaki oraya gidiyoruzz
Bizimkiler pek bilmiyo zaten yengemle annemle geziyoruz onlarda genç gibi olmuyo anca cami geziyoruz türbe geziyoruz tamam gezelimde azıcık istiklal falan yapsak bebek nişantaşı falan
twitiiiiimmm nerdesin yardım et oyunu anlamıyorumm deli olucamm
kız sürekli yiyip wcye gidiyor kendi kendine eşya almak için tamir için napcam
tamir yap deyince satın al sayfası çıkıyor kredi kart nosu istiyorr:26:
aayyy vuslat nasıl güldürdün beni
kızlar gece gelebilirim bekleyin beni
merabayın bayanlar neredesiniz
merabayın bayanlar neredesiniz
Yine altın setlerine daldın galiba nlüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?